Bitipatibi foto Jakov Simovic e1432731724159

Bitipatibi u DOB-u

Underground rock sastav Bitipatibi održaće koncert u petak, 29. maja u 19h u Klubu DOB-a. Cena ulaznice je 400 dinara. Pre i posle koncerta muziku će puštati Fat Kid Beny, Kris Kringl i Kopri 94.

Mada su neko vreme bili na kreativnoj pauzi, Bitipatibi privlače pažnju svakim svojim potezom, pa je sama najava njihovog novog nastupa, značajan gradski događaj. Pre svega zbog činjenice da svojevremeno Bitipatibi nisu imali pravu koncertnu promociju svog CD-a, te je veliki deo publike koji ih u međuvremenu otkrio, zapravo ostao uskraćen za tu mogućnost da ih čuje.

Koncert u Klubu DOB 29.5. zato je jedinstvena prilika da vidimo jedan izuzetan mladi bend, specifičnog zvuka i pojave. Ključna informacija za širu javnost svakako će biti da će do sad jedina kolekcija pesama, „Lešnici divlji“ biti izvedena u celini, ali da ćemo imati priliku da premijerno čujemo i nekoliko potpuno novih stvari, koje su nastale u međuvremenu. I poruka benda: „ U zvuku pesama sa albuma nema važnijih promena, ali dosta osveženja stiže sa novim članovima benda, sa kojima smo uradili dosta novih pesama. “

Od članova benda iz originalne postave tu je Una Gašić (vokal, klavijature), kao i Ivan Skopulović (gitara), dok su nova lica koja sviraju i u nekim drugim sastavima Danilo Luković (bubnjevi – Straight Mickey and the Boyz, Škrtice) i Dragan Mihajlović (bas – Triko, B strane).