unnamed 2 e1432731892351

Cinema City: 70 filmova i 7 koncerata

Tokom Cinema City festivala – od 29. juna do 5. jula – publika će imati priliku da pogleda 70 filmova i poseti 7 fantastičnih koncerata u 7 festivalskih dana.

Nova kreativna četvrt biće ispunjena beskompromisnim, svežim, aktuelnim mladalačkim zvukom i dobrim “vajbom”. Od “tvrdog” zvuka pa sve do plesnih šlagera za sve oni koji jesu ili se osećaju mladima, vodiće nas afirmisani muzički stvaraoci i bendovi: Jarboli, Thresome, Stray Dogg, Iskaz, Zemlja gruva, Dj-evi Flip & Rasheed i Vis Limunada, a koji poput filmskih kolega uveliko oblikuju domaću i regionalnu muzičku scenu.

Osmo izdanje Cinema City internacionalnog filmskog festivala, pod sloganom Na pravom mestu u pravo vreme, održava se u novoj kreativnoj četvrti, koju čine Kineska četvrt i Limanski park u Novom Sadu. Kao i prethodnih godina, posetioci će uživati u bogatom programskom sadržaju posvećenom pre svega mladoj, filmskoj i muzičkoj sceni. U skladu sa izoštrenim programskim fokusom i u muzičkom delu programa akcenat je na mladim muzičkim stvaraocima, i profesionalcima koji će se iz večeri u veče smenjivati na koncertnoj bini Planet Rock Music Stage-u smeštenoj u Kinesku četvrt.