LG HOM-BOT Square, by Miss Stills Photography
LG HOM-BOT Square, by Miss Stills Photography

Malo lično i porodično

Haos u glavi i na glavi (masno-čupava frizura), a tek onaj u kući – bomba! Priznajem, tako je bilo i kod mene, uostalom, kao i kod svake porodilje. Dojiš, ne spavaš, trudiš se samo da zadovoljiš higijenski minimum, jer ti je tvoja beba najvažnija na svetu.

Naravno, uvek primetiš te lepe, sređene majke i zapitaš se – “Kako im to uspeva?”. Obično dobiješ odgovor: “One to mogu, jer imaju pomoć”. Kada ne možeš da se osloniš na bake, to nije ni malo lako, što svaka majka dobro zna. Pogotovu onda kada se vratiš poslu, ili kao u mom slučaju, umetnosti – fotografiji.

Taman kad sam pomislila da ću morati da se pomirim sa hroničnim nedostatkom vremena za sebe, desilo se nešto neočekivano. U moju porodicu je došao još jedan privremeni član!

Ne, nije još jedna beba, ili neko iz familije, već pravi, pravcati robot-ususivač! Jedinstvena tehnička podrška savremenoj ženi.

Moja majka je umela da kaže, kada smo porodično maštali o kupovini luksuznije tehnike: “Je l’ taj čisti sam, pa da ga kupim?.” E, pa, draga moja, i ostale mame, ovaj to i radi! Usisava sam. Zove se LG Home-Bot Square i mnogo je lep u “italijan” crvenoj boji. Ovaj usisivač je sladak kao Hrabri mali toster.

Nastavak priče pročitajte na MissStills.com