TERRIFIER 3 poster
TERRIFIER

VEČE STRAVE  u CineStar bioskopima, po ceni ulaznice od 300 dinara

Ljubitelji dobrih horora dobili su priliku da poslednjeg dana oktobra, 31. oktobra,  uživaju u VEČERI STRAVE kada će po sniženoj ceni ulaznice od 300 dinara moći da izaberu neki od aktuelnih filmova iz ovog zastrašujućeg žanra. u CineStar bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu. Na programu su: premijera filma “Bagman”, traženi horori “Osmeh 2” (Smile2) i “Terrifier 3”.

Ovo je idealna prilika i za odabir Premium mesta i ekskluzivnih bioskopskih formata i sedišta jer se na sniženu cenu nadoplaćuje samo ta usluga, a više informacija i ceo program mogu se naći na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/vece-strave.

Bagman “ donosi uzbudljivu vožnju kroz strah i napetost u filmu koji će vas držati na ivici sedišta. U mračnom horor filmu BAGMAN, porodica se suočava sa pravim noćnim morama dok ih progoni zlo, mitsko stvorenje koje ne poznaje milost. Vekovima, roditelji su svojim mališanima pričali o legendarnom Bagmanu, strašnoj figuri koja otima nevinu decu i gura ih u svoju groznu, trulu torbu. Patrik MekKi jedva je preživeo susret sa ovim užasom kao dečak, a ožiljci koje je dobio prate ga kroz ceo život. Ali, kada se njegov davni mučitelj vrati, Patrikova sudbina nije jedina na kocki – njegova supruga Karina i sin Džejk postaju sledeće žrtve ove zloslutne pretnje.

BAGMAN poster

Film koji je postao veliki hit i osvaja prva mesta po broju gledalaca širom sveta, “Osmeh 2” (Smile2), govori o mladoj pop zvezdi koja se sprema da započne svoju povratničku turneju nakon borbe sa zloupotrebom nedozvoljenih supstanci i strašne saobraćajne nesreće. U tom procesu ona shvata da je prokleta od nemilosrdno okrutnog entiteta. Od 20. oktobra 2024. godine, “Osmeh 2”  je zaradio 23 miliona dolara u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi i 23 miliona dolara na drugim teritorijama, sa ukupno 46 miliona dolara širom sveta.

U filmu “Terrifier 3” reditelj Leone vraća se korenima svog jedinstvenog, zastrašujućeg stila u novom filmu o klovnu Artu, uz prazničnu atmosferu koja je zamagljena ubilačkom žudnjom za krvlju. Dečak se budi usred snežne noći, ustaje iz kreveta sa svojim medvedićem u ruci, razmišljajući ko bi mogao da ispušta čudne zvukove koji dopiru iz dnevne sobe. Kada konačno stigne dole, očekuje Deda Mraza, ali ga tamo čeka klovn Art, odeven kao Deda Mraz, samo sa sekirom u ruci. “Ovaj film sadrži scene grafičkog nasilja i brutalne prizore horora. Gledaocima koji su slabog srca, skloni vrtoglavicama ili slabog želuca savetuje se izričit oprez. Već je bilo brojnih slučajeva padanja u nesvest i povraćanja u bioskopima. Za vas koji odlučite da nastavite, upozoreni ste…”

Smile 2 poster

Ulaznice za VEČE STRAVE  možete nabaviti onlajn ili na blagajnama CineStar bioskopa. Dostupan je i STRAVA MENI sa kojim se ostvaruje popust od 50%.