NENK6878 1b
foto: Max&co Nenad Karlić

Urbana elegancija – košulje, trikotaža i teksas kao modna preporuka za jesen i zimu

U Beogradu je renomirani brend Max&Co doveo italijansku modu u Srbiju, i predstavio svoju novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2024, pod nazivom Urbana elegancija (Urban Elegance). Ove jeseni i zime pred pripadnice lepšeg pola stavljen je modni zadatak – da budu ženstvene i otmene, ali u isti mah urbane i slobodne. 

Nova kolekcija brenda MAX&Co koji posluje u okviru portfolija Triple Jump Grupe, tka priču između tradicije brenda i savremenog načina odevanja. Košulje, trikotaža i teksas ključne su figure u kolekciji, a akcenat je stavljen na minimalizam – od mekih linija pantalona i pulovera na pruge, pa sve do opušteno krojenih vunenih odela i jakni od somota. Odevne kombinacije prate dodaci koji su dizajnirani tako da pojednostave svakodnevno odevanje, bez žrtvovanja glamura.

NENK7006 1b

Srpske manekenke modne agencije Alekk sjajno su iznele jedinstvenost i sofisticiranost italijanske mode povezujući je sa autentičnim srpskim šarmom i daleko poznatom lepotom srpskih devojaka. Modni stilista za ovu priliku bio je naš proslavljeni modni dizajner Igor Todorović koji je inspirisan urbanim okruženjem Tržnog centra Galerije uspešno povezao moderni izraz sa elegantnom notom italijanskog brenda. 

Izbor manekenki i Igora Todorovića kao stiliste nije bio slučajan, jer su upravo oni ovog septembra uspešno predstavili domaću modu u Italiji povezujući Beograd i Milano modnim izrazom koji proizilazi iz bogate umetnosti i arhitekture, čineći svaki odevni predmet pravim umetničkim delom. Sinoć je Beograd stao „rame uz rame“ sa Milanom na reviji koja je živopisno spojila umetnost, kulturu i dizajn, kroz savremene komade koje ćemo rado viđati na ulicama Srbije.