piknik

Piknik u velikom parku ispred Muzeja savremene umetnosti

U nedelju, 16. juna vreme je za novu Piknik lokaciju i novi kraj grada – veliki park ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu. Ovu lokaciju volimo iz više razloga: prostrana je i nema opasnosti od gužvanja i sudaranja, tu je i Muzej savremene umetnosti koji svaki put ima zanimljivu izložbu koju možete pogledati, a imamo prostora i za neke nove zanimljive aktivnosti za decu. 

Piknik MSU Post
U saradnji sa Muzejem savremene umetnosti Piknik organizuje i vođenje kroz izložbe koje počinje u 15:30h. Ulaz u muzej sa 50% popusta na karte omogućuje vam posebna kartica koju možete pokupiti na Info pultu Piknika. 

Od ostalog programa skrećemo vam pažnju na radionice  orjentiringa za decu Orjentiring saveza Beograda i  različitih cirkuskih akrobacija za sve uzraste u organizaciji Cirkusfere. Kao i uvek tu je Aktivni klub sa svojim stolovima za stoni tenis i šah, a ovaj put nam se vraća i yoga session sa instruktorkom Oliverom Marjanović. 

Da bi vam bilo lepo i da ne razmišljate ni o čemu organizovani su različiti štandovi za hranu i piće, a vi ponesite svoje prostirke, omiljene ljude i kućne ljubimce i ne zaboravite Piknik čašu ukoliko je već imate.