Stric

Četiri nova naslova na repertoaru bioskopa

Filmove Rimini, Klub ubica, Opasan let i Stric možete da gledate narednih dana u bioskopima Cineplexx. Polgedajte trejlere i izaberite svoj naslov.

Rimini

Nakon smrti majke, Riči Bravo se iz doma u Italiji vraća u svoju tinejdžersku sobu u Donjoj Austriji, gde Čarlton Heston još uvek pokazuje bicepse, a Vinetu je još uvek živ. S rakijom u ruci i baršunastim „wurlitzer“ melodijama u vazduhu, on i njegov „pikolo fratelo“ oprostili su se od roditeljskog doma.

Riči Bravo, pop zvezda, živi i radi u Riminiju. Plakati u prirodnoj veličini na zidovima njegove vile govore o slavnoj prošlosti. Riči tvrdi da je još uvek „con molto amore“ – pomalo stisnut, a stiskanje je ono što je potrebno da bi se Riči uvukao u svoj korset i „jaknu“ pre nego što vatreno peva šašave nemačke pesme u mirnim i egzotičnim hotelskim foajeima Italije. Ovaj austrijski žigolo svojim otrovnim šarmom otkriva svoj put u um, telo i novčanike žena određenih godina.

Klub ubica

Kada se ubici, Morganu Gejnsu, ponudi ugovor da ubije sedam ljudi, on brzo otkriva da su sedam ‘meta’ takođe ubice koje su angažovane da ga ubiju. Jedini izlaz je ostaviti trag leševa iza sebe i pronaći glavu operacije, koji ih je sve postavio. Morgan kreće u međunarodnu potragu za ljudima kako bi pokupio tragove, jedan po jedan. U međuvremenu, ubice se fokusiraju na Sofi, ljubav Morganovog života. Koriste je kao pešaka u svojoj smrtonosnoj igri, primoravajući Morgana na nemoguću žrtvu: jedini način da joj spase život je da izgubi svoj.

Opasan let

Pilot se nađe uhvaćen u ratnoj zoni nakon što je primoran da spusti svoj komercijalni avion tokom strašne oluje.

Stric

Stric deli vredne poklone, pa sledi tradicionalni božićni ručak – ćurka s mlincima i francuskom salatom. Odjednom, za trpezom se, osim hrane, nožem može seći i tenzija i ubrzo se u postavlja pitanje: da li je ovo pravi Božić i – još važnije – da li je to pravi stric.