Uz jednu EXIT kartu na četiri EXIT festivala!

Ledeni talas u regionu do 15. januara otopiće EXIT Leto ljubavi, jer do tada traje i najveća praznična akcija otkako postoji EXIT.

Samo do tada, svi kupci ulaznica za EXIT, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Leta ljubavi 2017, Sea Dance na predivnoj plaži Jaz u Crnoj Gori, proglašenoj od strane Lonely Planet za najbolju plažu Evrope, Sea Star u atraktivnom turističkom kompleksu Stella Marris u Umagu i Revolution festival u istorijskom selu na obodu Temišvara u Rumuniji. EXIT ulaznice po ceni od 6.490 dinara se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix na preko 80 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije. U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa za EXIT festival već od 69 evra. Paketi sadrže ulaznice i smeštaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na sajtu Exit Tripa, zvanične turističke agencije EXIT Leta ljubavi, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hotelima, hostelima ili apartmanima. U ponudi je i veoma ograničen broj paketa za Sea Star i Sea Dance festivale, po ceni već od 49 evra u koje ulaze noćenja u kampu festivala, kao i ulaznica, a u ponudi je i smeštaj u apartmanima u okviru Sea Star festivalskog kompleksa već od 9.99 evra za noć po osobi. Više informacija na www.exittrip.org.

EXIT Tim iduće godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu festivala je Sea Star, novi festival u Istri koji će se 26. i 27. maja održati u turističkom kompleksu Umaga – Stella Maris! Već je poznat deo programa glavne bine koji prve noći predvodi jedan od najpopularnijih svetskih bendova The Prodigy, a potvrđeni su i Dubioza kolektiv i Urban&4. Sledeći festival EXIT Leta ljubavi 2017 je rumunski Revolution festival u Temišvaru, koji će biti održan 2. i 3. juna. Odmah nakon EXIT festivala koji se održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT Avantura se kao i prethodnih godina nastavlja uz novo, već četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula!