muzicki vikend u gradu 985

Muzički vikend u Gradu

22, 23. i 24. februar, KC Grad

Sexy Deutsch meets Mystic Stylez with Dorian Concept Live, Marko Nastić i Gradske karaoke očekuju vas ovog vikenda u KC Gradu…

Petak 22. februar, 23h

Sexy Deutsch meets Mystic Stylez with Dorian Concept Live

Mystic Stylez vam dovode Sexy Deutsch dj kolectiv koji se bavi promocijom elektronske underground kulture u Beču. Ono što je počelo kao mala zabava u podrumima restorana je vrlo brzo preraslo u dosta ozbiljniji dogadjaj, koji okuplja veliki broj mladih ljudi. Zvuk koji donimira na Sexy Deutsch zurkama je zasigurno Bass orijentisan, od hip hop-a, grime-a, uk funky-a i footwork-a.

Sexy Deutsch u Beograd stize sa austrijskim producentom, kompozitorom i pijanistom Dorian Concept čije stvaralaštvo i muzička interesovanja variraju od eksperimentalne elektronske i hip hop muzike do soundscape muzike i free jazz-a.

Inspiraciju crpi iz muzike John-a Coltrane-a koliko i iz progresivne elektronike što ga je povelo na turneje sa Flying Lotus-om i dovelo do kolaboracija sa izvođačima poput Cinematic Orchestra i nastupa u londonskom Royal Albert Hall-u.

Ovo je jedan od sve ređih elektronskih živih nastupa u kojem se izraz ‘live’ ne odnosi na reprodukciju i remix unapred spremljenog materijala već na pravo live jam-ovanje i improvizaciju pred publikom.

Sa Dorianom nam dolazi i Austrijski dj Lehrl (Affine Records), a podršku ce im pruziti Mystic Stylez (Feloneezy, Jackie Dagger, Thinker) i Sexy Deutsch (Cimke, Vuk Dedier) dj kolektiv.

Cena karte za ovaj događaj je pre ponoći 400RSD, a posle je 500RSD.

Subota 23. februar, 23h

MARKO NASTIĆ – All Night Long

Poslednje subote u februaru čeka nas prava clubbing poslastica! Naš najpoznatiji i najtraženiji DJ, kako u regionu, tako i u svetu, puštaće za vas muziku sa vinila i ostalih gedžeta, od samog početka, do samog kraja večeri. Prisustvovaćemo šestočasovnom putovanju, gde će nas Marko uvesti u svoj svet avangardne elektronske muzike, uz čije su setove stasale generacije. Spoj stare škole i novog talasa. One and only, Marko Nastić! Njegov nastup biće propraćen specijalnom video instalacijom i dodatnim ozvučenjem!

Cena karte je 300 RSD do ponoći, a 400 RSD posle ponoći. Za devojke ulaz besplatan do ponoći.

Nedelja 24. februar, 20h

Gradske karaoke

KC Grad i Meki Spoj vas pozivaju na još jedno muzičko posluženje

Mesečna porcija karaoka sa đumbirom, servirana sa malo cimeta i ruma, skuvana u najkreativnijem loncu gradske zabave služi se u nedelju 24. februara, od 20-01h.

Svratite na kutlaču soprana i kašiku tenora, služimo tanjir altova i krekere od terce!

Tražili ste – Pevajte!