IMG 9340

Počinju uzbudljivi „X-CHALLENGE“ treninzi

Redovnom fizičkom aktivnošću moguće je poboljšati svaki segment svog života i tako postati bolji roditelj, kolega, partner, sportista ili vođa, a u okviru kampanje      BE MORE HUMAN, Reebok ponovo pomera granice i izaziva vežbače da učestvuju u seriji zahtevnih „X-CHALLENGE“ treninga iz različitih fitnes oblasti poput CrossFit-a, joge, plesa, MMA.

Prvi “BootCamp“ izazov će biti posvećen vežbama snage, kondicije i izdržljivosti, a održaće se u subotu, 4. juna u 11h na Letnjoj pozornici Topčidera. Učešće je besplatno, a svi koji žele da budu deo priče o stalnom napretku i usavršavanju mogu se prijaviti putem online formulara.

Izazovnu seriju vežbi na prvom „X-CHALLENGE“ treningu vodiće Jasmina Aleksandrov, Reebok trener i osnivač Urban Fitness koncepta, Đorđe Dragin, jedan od naših najboljih CrossFit-era i fitnes instruktor Aleksandar Atanacković.

Cilj prvog „X-CHALLENGE“ treninga je da kroz zahtevan fitnes vežbači pomere granice izdržljivosti i tako postanu bolja verzija sebe. Jer zahtevan fitnes nije samo običan set vežbi sa kojim se oblikuje telo, zahtevan fitnes ima moć da transformiše, izoštri um, ohrabri duh i oslobodi potencijale.