Skolica Fitnessa sa adresom B2 FIN Preview e1416325973146

Dečja spartanksa olimpijada

„Školica fitnesa“, jedina u Beogradu koja primenjuje fitnes kroz igru u treningu dece u predškolskom uzrastu (od 3 do 7 godina ), poziva sve male spartance / spartanke da učestvuju na najvećem dečijem takmičenju – „Dečja spartanska olimpijada“.

Takmičenje će se održati u subotu, 22. novembra u 16h u sportskoj sali u ulici Viktora Igoa broj 4.

Deca će se takmičiti u nekoliko disciplina posebno osmišljenih od strane diplomiranih sportskih stručnjaka, sa ciljem da se kroz igru i zabavu razvijaju fizičke sposobnosti i zdrav duh. Učešće na takmičenju je besplatno i poziv važi za sve zainteresovane roditelje.

Najbolji mali sportisti dobiće simbolične medalje, a pobednik takmičenja dobiće diplomu Fitnes kluba „Agoga“, pokrovitelja ovog projekta. U okviru ovog besplatnog takmičenja biće organizovan i edukativni program gde će se govoriti o zdravoj ishrani i zdravom načinu života.

Protekle dve godine u okviru Beogradske nedelje umetnosti, članovi tima školice fitnesa održali su besplatne radionice na PU Dečiji dani, PU Vračar i DKC Majdan.

Ove dve organizacije nastavljaju svoju saradnju i ovo besplatno takmičenje najavljuje petu Beogradsku nedelju umetnosti koja će se održati u periodu od 20. do 27. juna sledeće godine.