baner aks 07

AKS ME ANYTHING

Dizajn inkubator Nova Iskra 27. juna predstavlja svoj prvi “trademark” događaj koji mladim kreativcima i preduzetnicima nudi besplatne konsultacije sa vodećim domaćim ekspertima, dizajnerima i menadžerima.

U skladu sa svojom misijom da podrži mlade kreativce i inicijative iz polja dizajna, kreativnih industrija i preduzetništva, Nova Iskra predstavlja sasvim novi format besplatnih, multidisciplinarnih stručnih konsultacija namenjenih širokom polju profesionalaca iz domena dizajna, IT-a, preduzetništva i srodnih oblasti.

Prva AKS ME ANYTHING sesija biće održana u četvrtak, 27. juna u prostoru Nove Iskre koja će svoje radne stolove pretvoriti u zasebne “kabine” u kojima ćete moći da neometano razgovarate sa izabranim konsultantom čitavih 15 minuta – kratko vreme koje treba iskoristiti na najbolji mogući način.

 Prijavljivanje za aktivno učešće u događaju je neophodno, ispunjavanjem kratkog upitnika.

Pored toga, događaj je besplatan i otvoren za publiku, koja je pozvana da se upozna sa ovim specifičnim formatom edukativnog programa. Nova Iskra se nalazi u ulici Gavrila Principa 43, a premijerni AKS ME ANYTHING biće održan u periodu od 17 do 19 časova, u četvrtak 27. juna.

S obzirom na kratko trajanje konsultacija, način na koji se pripremite najviše će uticati na to koliko korisno možete da iskoristite vreme koje je vam je na raspolaganju. Događaj je osmišljen tako da najviše pomogne onima koji rade na konkretnim projektima i/ili imaju konkretna pitanja iz domena dizajna, arhitekture, startupa, biznisa, art direkcije, komunikacijske strategije, brendinga, pravnih i administrativnih pitanja, intelektualne svojine, oblikovanja, proizvodnih procesa, osnivanja preduzeća i drugih relevantnih tema. Za učešće se mogu prijaviti i studenti završnih godina fakulteta koji imaju konkretna pitanja vezana za svoje završne radove ili druge projekte koji nemaju veze sa nastavom.

U okviru premijernog izdanja AKS ME ANYTHING, koji će se održavati tri puta godišnje, konsultacije će pružati: Zorica Savičić (arhitekta, vanredni profesor na Fakultetu za umetnost i dizajn Megatrend), Dejan Restak (web i startup stručnjak, osnivač Vibe Network), Branko Nikolić (dizajner proizvoda i nameštaja i arhitekta, studio Antipod), Slobodan Jovanović Coba (grafički dizajner, kreativni direktor Coba&Associates), Đorđe Krivokapić, (pravnik, asistent na FON-u i vođa Share Defence projekta), Marko Radenković (projektni menadžer, generalni menadžer dizajn inkubatora Nova Iskra), kao i predstavnik organizacije Sample – sekcije mladih perspektivnih lidera iz okvira Srpske asocijacije menadžera, koji će biti zaduženi za pitanja iz domena preduzetništva i biznisa.