deda mraz uhapsio italijanskog mafijasa
deda mraz uhapsio italijanskog mafijasa

Deda Mraz uhapsio italijanskog mafijaša

Umesto paketića dobio zatvor

Deda Mraz ponovo u akciji. Ovoga puta nije delio paketiće dobroj deci i slikao se sa njima već je uhapsio člana mafije koji pripada jednoj od najozlogašenijih mafija – sicilijanskoj…

Deda Mraz je priredio baš loše iznenađenje ovom mafijašu. Policajac koji je radio već duže vreme na ovom zadatku, uspeo je da se konačno dokopa mafijaša. Sve se događalo u italijanskom gradu Kataniji.

Naime, policajac koji je bio obučen u kostim Deda Mraza je naznačenu prodavnicu posmatrao već nekoliko dana, prema navodima italijanskih medija. Čuvar koji je radio u radnji je bio primoran da mafijašu plaća svakog meseca po 260 evra za navodnu zaštitu mafijaša narednih deset godina. Kada je mafijaš izašao iz radnje sa iznuđenim novcem i uputio se prema svojim kolima, policajac Deda Mraz je istog trena bacio torbu sa slatkišima, iznenadio muškarca i uspeo da uhapsi tridesetsedmogodišnjeg Salavatora Politinija.

I posle kažite da se čuda ne događuju za vreme praznika. Mafijaš uhapšen i zatvoren, novac vraćen i učinjeno dobro delo. Prava praznična čarolija.

Ilustracija: publicdomainpic