DSC 0042

150. jubilarno izvođenje predstave Suze su OK

150. jubilarno izvođenje predstave Suze su OK. Mirjane Bobić Mojsilović, u Zvezdara teatru, zakazano je za 18. mart u 19:30h.

Suze su OK, najlepša domaća melodrama, priča o poeziji, nežnosti, grubosti, pesnicima i čežnji, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Suze su OK  je priča o jednoj ženi koja neće da izgovori čežnju svake žene – „ako ne mogu da budem pesnik, daj mi, Bože, da bar budem poezija“ istakla je Mirjana Bobić Mojsilović.

[su_quote cite=” za svoju ulogu kaže maestralna Tanja Bošković.”]Mariju Kalić igraću dok budem mogla da stojim.[/su_quote]

Uz nju tu su i sjajni, dirljivi i smešni  Petar Mihailović, Rade Marjanović i Milan Caci Mihailović. Reditelj je Milan Karadžić, kostime je osmislila Angelina Atlagić, a muziku Isidora Žebeljan.
Tanja Bošković osvojila je Nušićevu nagradu za najboljeg glumca večeri na festivalu Nušićevi dani u Smederevu 2008, kao i nagrada za najbolju žensku ulogu na Pozorišnom festivalu u Doboju 2008. Predstava u celini osvojila je Drugu nagradu publike na festivalu Nušićevi dani u Smederevu 2008.