MG 8946 e1418768180655

Ultra Centar Galaktika Gaming Weekend 2014

Ultra Centar Galaktika i DEF organizuju 20. i 21. decembra veliki Gaming weekend u Delta City Shopping centru na drugom spratu. Festival će biti podeljen na nekoliko segmenata: turniri za PC i PS3 Platforme, Board Game noć i žurka, kao i izložba 3D gaming Serbia – predstavljanje radova domaćih autora video igara.

Za ljubitelje video igara celog vikenda, od 9 ujutro biće organizovani turniri za PC i PS3 platforme (League of legends, Hearthstone, Pro Evolution Soccer 2015, NBA 2k15)a, detaljne informacije za učešće na ove turnire možete pronaći na zvaničnoj facebook stranici – Ultra Centra Galaktika. Prijave traju do 19.12. a najboje takmičare očekuju i vredne nagrade!

Bijenalno, kao prateći program manifestacije, UCG I DEF organizuju i izložbu 3D gaming radova, domaćih autora koji su angažovani u gaming industriji, gde će ovom prilikom autori moći da međusobno razmene ideje i mogućnosti za saradnju. Izložba će sadrži dva segmenta: video sekvence iz igara (objavljenih ili u izradi) i samostalne sličice (still frame).

Otvaranje izložbe 3D GAMING SERBIAbiće u 21h u holu Ultra Centra, apokrovitelji izložbe su: Ministarstvo kulture Republike Srbije i kompanija Acer – Srbija.

Nakon izložbe organizovana je i celovečernja board game noć i gaming žurka!Program će pratiti sledeći turniri:

  1. Settlers of Catan – turnir
  2. Magic the gathering – card game – turnir
  3. Game of thrones  – turnir

Free play:

  1. Axis and allies
  2. Battle star Galactica
  3. Risiko

… i druge igre na tabli.