KuzmanovicAndrija83.144IlincicIva83.88SimijonovicIsidora83.34JovanovicJovan83.101JankovicBranko83.41CorovicAmar83.30

Zvezdara teatar: “Spreman je i poslednji repertoar u ovoj godini”

Spreman je i poslednji repertoar Zvezdara teatra u ovoj godini. Prodaja je počela. U njemu ćete pronaći novu predstavu čija je dramatizacija nastala prema romanu Ivane Dimić Arzamas, u režiji Ljiljane Torodrović u kojoj igraju Branka Petrić, Nela Mihailović i Milan Lane Gutović. Predstava Osama – Kasaba u Njujorku slavi jubilej – pedeset izvođenja!

Iz Zaječara dolazi predstava Petra, čiju je dramatizaciju prema motivima Ričarda Lorca uradio Irfan Mensur koji je i reditelj predstave. U predstavi igraju Tanja Bošković, Viktorija Arsić, Nataša Petrović i Lana Karaklajić.

Bićemo domaćini i putujućem Teatru Vihor koji će kod nas predstavom Teško je reći zbogom Mira Gavrana proslaviti četvrti rođendan i obeležiti pedeseto izođenje predstave. Reditelj je Marija Lipkovski, a igraju Nina Janković, Ivan Mihailović i Nevena Vukes. Godinu tradicionalno, već više od dvadeset godina, završavamo sa humanitarnom večeri poezije Matije Bećkovića za koje neprekidno vlada veliko interesovanje.Ulaznice za predstave mogu biti sjajan poklon za Novu godinu. U ponudi imamo i vaučere za predstave, poručuju iz Zvezdara teatra.

foto: Nikola Vukelić