Dom omladine Beograda

TOB u DOB-u

Danas, potpisivanjem protokola,  počinje test faza Omladinskog turističko-informativnog centra u Domu omladine Beograda. Nakon svečanog potpisivanja protokola, biće održan koncert grupe „Sharks, Snakes and Planes“, koja će  od 13 časova nastupiti „na zidiću“, na Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda.

U centralnom holu, u prizemlju Doma omladine Beograda, u petak 4. aprila u 12:30 časova protokol će potpisati gospodin Marko Stojanović, v.d. direktora Doma omladine Beograda i gospodin Miodrag Popović, v.d. direktora Turističke organizacije Beograda. Protokol o saradnji biće zaključen na period od 12 meseci.

 Omladinski turističko-informativni centar će se, između ostalog, baviti sledećim aktivnostima: podela besplatnih turističkih mapa, brošura i promo materijala; davanje informacija i karata za programe razgledanja grada; prodaja prigodnih suvenira; davanje servisnih, turističkih i drugih korisnih informacija, a naročito onih koje se tiču omladinskog i kulturnog turizma, pronalaženja smeštaja za mlade, ugostiteljskih usluga, različitih kulturnih i zabavnih sadržaja. Korisnicima Omladinskog TIC-a će se pružati mogućnost da sa popustima kupe karte za posete muzejima, galerijama, pozorištima, kulturnim centrima, sportskim centrima, restoranima i drugim ugostiteljskim i turističkim objektima u Beogradu.