Patrizia Pepe

Savršeni spoj urbanih i elegantnih komada u novoj PATRIZIA PEPE kolekciji

Priča o brendu Patrizia Pepe jeste priča o velikoj ljubavi. Ljubavi prema italijanskoj modi, ljubavi prema ženama i ljubavi prema viziji žene koja je pokretačka sila celog koncepta.

Savršena kombinacija svakodnevne praktičnosti i večernjeg glamura crte su koje obeležavaju i novu kolekciju, donoseći modele savršene za sve prilike.

Ono po čemu je brend vrlo brzo postao poznat jesu izuzetno precizni krojevi koji izgledaju jednostavno, ali su prave male studije konstrukcije zahvaljujući kojima svaki komad sa njihovim potpisom savršeno prati telo i pruža ultimativnu udobnost.

Unesite malo ležernosti u vaš poslovni look i izaberite oversized komade, koji će vašoj kombinaciji dati  dozu urbanosti. Combat crne pantalone do članka odličan su uvod – kombinujte ih sa vanvremenskim i uvek modernim belim džemperom i bordo bajker jaknom koja će u potpunosti podržati vaš manje formalan stil.

PATRIZIA PEPE 1a

jakna // pantalone // džemper // čizme // torbica

Večernja varijanta ovoga puta potpuno je nadahnuta luksuznom elegancijom. Izgledajte originalno i autentično, birajući komade koji odišu ženstvenošću.

Patrizia Pepe elegantna crvena haljina sa dekorativnim dugmadima izgledaće veoma upečatljivo, dok će njen asimetričan kroj celu kombinaciju učiniti još zanimljivijom. Kako bi haljina ostala vaš statement komad večeri, nosite je sa crnim komadima nešto svedenijeg izgleda i boja.

PATRIZIA PEPE 2a 1

asimetrična haljina // torbica sa lancem // kožne cipele // crni ženski kaput

Pronađite novu Patrizia Pepe kolekciju u monobrend radnji Patrizia Pepe u Galeriji, multibrend radnjama Fashion&Friends, kao i na online šopu fashionandfriends.com i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.