Pakleno vece Cineplexx

Paklena saga se vratila na veliko platno Cineplexx bioskopa

CINEPLEXX PAKLENO VEČE 11. JUNA OD 20 ČASOVA

Nezaboravno, pakleno veče u svim Cineplexx bioskopima, povešće vas na najbržu vožnju  života uz sjajan film i poklone partnera događaja. Budi deo paklene ekipe u petak 11. juna u 20 časova. Ulaznice su uveliko u prodaji na blaganama svih bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

https://youtu.be/FAwUoNWKNOk

Pakleno veče @Cineplexx održaće se 11. juna od 20 časova u svim Cineplexx bioskopima uz neponovljivu glumu Vina Dizela, dobitnice Oskara Helen MirenŠerliz Teron, Mišel RodrigezTajrisa GibsonaKrisa “Ludakrisa” BridžisaDžordana BrusteraNatali Emanuele i Sunga Kanga, zajedno sa Kurtom Raselom, a pojaviće se i dobitnica Gremi nagrade, Kardi Bi.

Veče će upotpuniti pokloni partnera događaja, koji će obezbediti osveženje, mogućnost da razvijemo dodatno fizičku snagu, ali i pružimo specijalan tretman našim automobilima.

Fit Pass je pripremio za sve posetioce vaučere koji obezbeđuju 50% popusta na premium paket, kao i jedno poklon iznenađenje po bioskopu. Za uvek glatku i nežnu kožu svi posetioci će dobiti NIVEA MEN Sensitive Shaving Foam mini poklon. Za bezbednu vožnju paklenim ulicama, Heineken 0.0 će obezbediti osveženje našim posetiocima.

Vašim automobilima će dodatnu energiju pružiti Total ulja, koji daruju dva vaučera po bioskopu, kao i Petrol pumpe koje će obezbediti gorivo za dva vozila, dok će dvoje Nišlija obradovati poklon majicom

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti. Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija.

Mnogo akcije, neviđene vratolomije i dobra energija očekuje vas na Pakleno veče@Cineplexx događaju 11. juna od 20 časova. Ulaznice su u prodaji.