1080x1080g

Odabrani Vulkančićevi naslovi sniženi za 50%!

Samo na sajtu www.vulkancic.rs 

Za svoje najmlađe i najvernije čtaoce Vulkančć je spremio savršeno iznenađenje! U periodu od 17. do 25. marta samo na sajtu www.vulkancic.rs odabrane knjige za decu biće snižene upola cene! A da kupovina knjiga za one koje najviše volite bude brza, jednostavna i pre svega bezbedna, dostava na teritoriji Republike Srbije za svaku porudžbinu za vreme trajanja akcije je besplatna!

Iskoristite jedinstvenu priliku i svojim mališanima priuštite mnogo smeha i zabave. Družite se sa knjigom i kroz igru steknite nova znanja i veštine.

Spisak knjiga koje su na akciji možete pogledati putem linka, a mi vam preporučjemo nekoliko naslova.

Knjiga Aca i čdovišta: Dolazak gospodina Knjiglija je deo humorističi ilustrovanog, duhovitog i zabavnog serijala o dečku Aci i neobičim stvorenjima, čdovištima koja žive u njegovoj sobi. U ovoj avanturi Aca će upoznati knjiško čudovište, gospodina Knjiglija, i od toga dana sve će se zauvek promeniti. Donedavno Aca je bio sasvim običn klinac: išao je u školu, gubio domaće zadatke, jeo mnogo pice… Ali sve se promenilo onog dana kada je upoznao gospodina Knjiglija. Svet je postao mnogo zabavnije i bolje mesto. Bolje, ali sa mnogo nereda!

Edicija Najbolji fudbaleri sveta predstavlja seriju zanimljivih biografija najboljih fudbalera. Osim njihovih najvećih postignuća, u ovim knjigama mogu se pronaći i različte anegdote koje će nasmejati mališane, ali ih i zainteresovati za život i delo fudbalskih superzvezda. Upoznajte se sa životima Nejmara, Pogbe, Salaha, Zlatana, !

Knjige iz edicije Istorijska potraga pomoći će vašem radoznalcu da na zabavan i neobičn načn usvoji mnogo istorijskih čnjenica. Odgovarajući na pitanja, dete prati avanture naših znamenitih srednjovekovnih ličosti, krećući se po knjizi napred-natrag. Na taj načn, s lakoćom će saznati sve važne istorijske čnjenice o Jovanu sa Meteora, poslednjem potomku slavnih vladara Nemanjića. Knjige je napisao Slobodan Stanišić, jedan od najproduktivnijih i najčtanijih srpskih pisaca za decu i mlade, decenijama prisutan na literarnoj sceni. 

Serijal knjiga Na krilima vatre namenjen je čtaocima uzrasta od deset godina, prvenstveno ljubiteljima epske fantastike. Knjige Proročnstvo, Skriveno kraljevstvo i Nasledstvo, koje je Njujork tajms proglasio bestselerima, oduševljavaju mlade čtaoce širom sveta. Neobiče avanture i junaci sa kojima je lako poistovetiti se povešće vas u neobiče i zanimljive avanture. Knjige prate ratna događanja u Piriji, zemlji zmajeva, gde se ne vidi kraj plemenskim sukobima. Glavna junakinja ovog dela je Cunami, koja pripada plemenu morskokrilih i prvi put posećuje mesto svog rođenja. 

Knjige iz serijala Uposli prstiće namenjene su deci uzrasta od čtiri godine, ali i onoj malo starijoj. Knjige su pune zanimljivih informacija, sadrže veliki broj interaktivnih, sklopivih delova, kao i 3D model. Farma je savršen načn da se mališani upoznaju sa životom na selu. U knjizi Gradilište saznaće ko sve tu radi, kakve se mašine koriste, kako se priprema teren za gradnju, kako teč izgradnja jedne škole. 

* Akcija se odnosi na odabrane naslove Vulkančća.

** Akcija važi u periodu od 17. do 25. marta, samo na sajtu www.vulkancic.rs.

*** U toku trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.