VULKANCIC AKCIJA NewsLetter

Najlepše knjige za najmlađe čtaoce uz dodatnih 20% popusta

Od 15. do 22. februara samo na sajtu www.vulkancic.rs

Za svoje najmlađe i najvernije čtaoce Vulkančć uvek ima fantastiča iznenađenja! Najbolje i najkvalitetnije knjige uz koje je odrastanje razigranije i lepše sada su na akciji kojoj nećete moći da odolite. Obradujte svoje mališane knjigama uz koje će doživeti nezaboravnu avanturu, steći nova znanja o svetu koji ih okružuje i razviti kreativnost i intelektualne sposobnosti.

Od 15. do 22. februara, kupovinom putem sajta www.vulkancic.rs uz redovan popust od 20% ostvarićete dodatnih 20% popusta na sve knjige za decu! Na kupovinu tri i više knjiga, isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Kupite najlepši poklon svom detetu, a mi za vas izdvajamo nekoliko predloga.

Zbirka kratkih, duhovitih prič namenjenih najmlađim čtaocima Nezgodacije duhovito je delo nagrađivanog pisca Dragana Babića. Svojim čtaocima otkriće zabavan i zanimljiv svet u koji će pre ili kasnije svako dete zakoračti. Saznajte sa kojim ćete se sve zgodama i nezgodama susresti na putu odrastanja i, ako pažljivo o njima čtate, možda uspete i da ih zaobiđete. Kao što autor knjige kaže: „Ne mora baš sve da ti se desi!“ Ovo nije instant priručik za odrastanje, što će vas možda razočrati, ali jeste knjiga uz koju ćete se iskreno nasmejati, bili mali ili veliki, i uživati u svakoj njenoj stranici. 

Za čtaoce uzrasta od 7 do 9 godina, čji radoznali um traga za novim znanjem, imamo pravu knjigu! Enciklopedija zanimljivih čnjenica pružiće malim radoznalcima dodatno znanje o svetu koji nas okružuje. Mnoga neobiča pitanja imaju neverovatne odgovore! Ova enciklopedija otkriva anegdote, skrivene istine, slučjnosti, legende i misterije o važnim istorijskim događajima, ličostima i izumima, o kojima se ne govori u udžbenicima, a koje će vam pomoći da bolje razumete ljude i svet oko nas. 

Upustite se u avanturu sa omiljenim drugarima i uživajte čtajući knjigu Pet prijatelja u poslednjoj avanturi čvene britanske autorke Inid Blajton. Ovo je dvadeset prva, a ujedno i poslednja knjiga iz najpoznatijeg dečeg serijala. Čuvena petorka kreće u potragu za kradljivcem rukopisa uvaženog naučika. Krenite u avanturu sa Džulijanom, Dikom, En, Džordž i Timijem i uživajte čtajući o njihovim zgodama i nezgodama!* Akcija traje od 15. do 22. februara i odnosi se na sve naslove Vulkančća.
** Tokom trajanja akcije, za tri i više kupljenih knjiga dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.