Fear The Walking Dead Photo by Justin Lubbin AMC e1427806026168

Na AMC kanalu: Fear the Walking Dead ponedeljkom, a akcioni petkom

Poslednja epizoda šeste sezone serije Fear The Walking Dead  i odabrani akcioni filmovi petkom uveče


Dugo očekivana šesta sezona jedne od najpopularnijih serija u AMC produkciji „Fear the Walking Dead“ opravdala je sva očekivanja fanova ove post- apokaliptične sage. Nove epizode ove sezone prikazivaće se na kanalu AMC i tokom novembra, a poslednja epizoda u ovoj sezoni biće premijerno prikazana u ponedeljak 23. novembra, tri sata nakon ponoći, sa reprizom istog dana u 22h. Petak veče je, kao i uvek, rezervisan za kultne filmove koji su u novembru akcionog žanra.

Nove epizode šeste sezone serije Fear the Walking Dead– ponedeljkom u 3:00h 

U to ime, napravili smo listu od top pet najboljih likova iz serije:

5. Morgan: Znamo da ga mnogi od vas ne vole, ali on je stara škola, The Walking Dead-momak, bio je u pilotu, njegova priča je potresna, ali njegova stalna unutrašnja bitka između toga da je brutalni ubica nasuprot verovanju da je najveći uspeh pomoći drugima, je možda previše. 

4. Daniel Salazar: Od početka je bio miljenik obožavalaca, svi su bili besni kad su mislili da je umro u zapaljenoj kući. Ali on se vratio i bolji je nego ikad. Posebno u njegovom stalnom razdoru sa Strandom. 

3. Althea: Neke nervira što se grupa nalazi u potencijalno opasnoj situaciji, dok ona drži kameru kako bi snimila snimak, da bi se posle spasila od neposredne smrti, ali njena posvećenost je zaista vredna divljenja. A ona je žilava. Veoma! 

2. Wendell: Možda je u invalidskim kolicima, ali on je jedan od najsnalažljivijih članova tima, a nije ograničen svojim invaliditetom. Njegova invalidska kolica puna trikova su stvar lepote.

1. John Dorie: Od trenutka kada se pojavio, voleli smo heroja u stilu revolveraša sa zapada, koji je postao drugi čovek kada je upoznao June. Ima dobro srce i najbolji je od svih.

Da li se slažete sa listom?

Rasplet 6A sezone ove serije sledi 23. novembra u 3:00h na kanalu AMC!

Dances with Wolves

Akcioni filmovi petkom uveče

Dances with Wolves (Ples sa vukovima), (1990) – Poručnik John Dunbar, učesnik građanskog rata, sprijatelji se sa vukovima i indijancima, što ga čini neprihvatljivim u njegovoj vojsci.

Rasplet ove vestern avanture pogledajte 6.11. u 19:05h na kanalu AMC.

The Last of the Mohicans (Poslednji Mohikanac), (1992) – Poslednji članovi umirućeg indijanskog plemena, Mohikanci- Uncas, njegov otac Chingachgook, i usvojeni polubeli brat Hawkeye, žive u miru zajedno sa britanskim kolonistima. Ali kada kćerku britanskog pukovnika kidnapuje izdajnički izviđač, Hawkeye i Uncas moraju da je spasu što dovodi do sukoba između francuza i indijanaca. Ovu akcionu dramu možete pogledati 13.11. u 20:10h na kanalu AMC!

Hellboy (Helboj), (2004)- Demon kojeg su spasili i odgojili ljudi, odrasta i postaje branitelj ljudi protiv sila tame. Ovu neverovatnu akciju sa primesama horora, možete pogledati na AMC kanalu 20.11. u 20h.

Black Hawk Down (Pad crnog jastreba), (2001)- 123. elitna vojska se nalaze u Somaliji kako bi uhvatila dva pobunjenička oficira i ulazi u strahovit sukob protiv ogromne vojske. Ovu ratnu, istorijsku akciju pogledajte 27.11. u 19:40h na kanalu AMC!