kontroverzni spot grupe death saw 913

Kontroverzni spot grupe Death Saw

Grupa Đorđa Davida

Grupa Death Saw, nekada glumca a već dugo godina poznatog pevača, Đorđa Davida, snimila je novi spot koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Snimljeni spot je za numeru Dalje od pakla, čiji je tekst napisao ministar u Vladi Srbije Mlađan Dinkić, saopštio je TMM…

“U eri nauke, tehnike, robota, eri totalno izvrnutih sistema vrednosti i potpunog odvajanja od onoga što je nekad predstavljalo smisao, mislim da jedan ovakav običan rock and roll spot predstavlja pravo osveženje!”, kaže gitarista Aleksandar Mitrović Tommy, autor i aranžer kompletne muzike na prvom albumu grupe Death Saw.

Death Saw osnovan od strane Đorđa Davida, istanuti borac za rock and roll i široj javnosti poznat kao pevač Generacije 5, i Aleksandra Mitrovića vuče korene još sa početka dvehiljaditih, ali pod ovim imenom postoji od 2009. godine. Album “Blood Avenger”, dostupan za free download na sajtu benda, objavili su 2010. i na njemu se nalazi ukupno trinaest numera, devet na engleskom i četiri na srpskom jeziku.

Za novi spot izabrana je numera “Dalje od pakla”, čiji je tekst napisao ministar u Vladi Srbije Mlađan Dinkić:

“Region u kome se nalazimo predstavlja veliko tržište kako u muzičkom tako i u bilo kom drugom smislu. Iskreno verujem da smo dosadašnjim radom, kako na poslednjem albumu tako i na pravcu koji održavamo od samog nastanka benda, dokazali da na tom muzičkom tržištu ima mesta i za nas”, nagovestio je Tommy koncertne aktivnosti u regionu.