Obucar

Idealne preporuke za uživanje u filmskim ostvarenjima

Iako nas je konačno obradovalo sunce i lepo vreme, a proleće nas „vuče“ da slobodno vreme provodimo napolju, posle lagane šetnje uvek treba povratiti adrenalin, a s obzirom na to da smo u nedelji koja nam donosi „Dan šale“, treba se navići i na dosta smeha, zato vam savetujemo da odgledate ove komedije:

Utorak rezervišite za film „Mesečina“ koji će se emitovati na kanalu Film Box Stars sa početkom u 21h. Poznata advokatica lepljivom trakom vezuje svog muža preljubnika za klozetsku šolju, malo pre nego što u kuću upadnu provalnici. U ovoj komediji zabaviće vas Meg Ryan, Timothy Hutton, Justin Long i Kristen Bell.

Dan šale, 1. april, svakao treba ispuniti smehom, pa je preporuka da odgledate komediju „Pre nego što kažeš „da“ “ u kojoj glavne likove tumače David Sutcliffe, Jennifer Westfeldt i Lauren Holly. Za Džordža Muraja nema na svetu ništa važnije od njegove verenice Džejn. Ona nije baš sigurna što se tiče svojih osećanja pošto joj je bivši muž Dag slomio srce. Džordž mašta da vrati vreme do pre nego što se Džejn udala. Njegova želja se ispunjava. Ima par dana da ubedi devojku da je on ljubav njenog života. Svaki sekund je bitan da napravi sve što može da se u njega zaljubi žena koju voli, pre nego što napravi grešku svog života. Film će se emitovati na kanalu Film Box Stars sa početkom u 15:55h.

U subotu, 3. aprila, u 19:25h, na kanalu Film Box Extra će vas čekati film „Obućar“. “Kobler” govori o obućaru, četvrtoj generaciji u porodičnom poslu, koji pronalazi magičnu šivaću mašinu u podrumu svog oca. Mašina mu omogućava da živi živote svih ljudi koji nose njegove cipele. Glavne likove ove drame tumače Adam Sandler, Dan Stevens, Dustin Hoffman i Steve Buscemi.