Plakat Gala koncert

Gala koncert Fondacije Dobar glas

Gala koncert Fondacije Dobar glas održaće se 27. maja 2018. godine u Velikoj dvorani Kolarčeve Zadužbine sa početkom u 20 časova.

Fondacija Dobar glas osnovana je 2009. godine, sa idejom da svojim radom i zalaganjem prikuplja materijalna sredstva za podršku u obrazovanju muzičkih talenata. U dosadašnjoj saradnji sa Školom za muzičke talente iz Ćuprije, Fondacija je organizovala nekoliko koncerata u zemlji i u inostranstvu.

Gala koncert Fondacije Dobar Glas pruža mogućnost mladim talentima da dele scenu sa našim najistaknutijim umetnicima i da nastupe u najznačnijoj koncertnoj dvorani u Srbiji. Ovaj zajednički nastup aktuelnih i budućih muzičkih zvezda je ujedno i način za prikupljanje sredstava, kojim Fondacija nastavlja da finansira takmičenja, školovanje i nagrade za talentovane učenike.
Na koncertu će nastupiti naš proslavljeni violinista Roman Simović, violončelista Dragan Đorđević- Suzuki i mlada pijanistkinja Ivana Damjanov. Beogradskoj publici, takođe će se predstaviti i

Kamerni orkestar Škole za muzičke talente iz Ćuprije sa solistima iz ove i nekoliko muzičkih škola iz Beograda. Na repertoaru su dela Rahmanjinova, Lista, Sarasatea, Vijenjanskog, Bartoka, Sen- Sansa i Sostinga.

Ulaznice po ceni od 500, 700 i 1000 dinara su u prodaji na biletarnici Kolarčeve Zadužbine.