vulkam

Akcija povodom Dana zaljubljenih: Knjiga je najlepši poklon!

Od 5. do 14. februara samo na sajtu www.vulkani.rs

U susret najromantičijem prazniku, Danu zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo za svoje verne čtaoce priprema neodoljive akcije i popuste!

Od 5. do 14. februara, samo na sajtu www.vulkani.rs, bićete u prilici da kupite sve knjige Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama! Na već postojeći popust od 20% na sajtu ostvarujete i dodatnih 14% popusta! Za vreme trajanja akcije, isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna! 

Za strastvene čtaoce i one koji su zaljubljeni u ljubav pripremili smo specijalne popuste, a ovom prilikom dajemo vam i naš predlog za čtanje.

U romanu Madam Pompadur isprična je neverovatna sudbina, istinita životna prič markize od Pompadura. Kako je ova devojčca bez pedigrea, zahvaljujući svojoj lepoti, britkom umu, ambiciji i umeću zavođenja, postala centralna figura francuske političe scene? Kada je imala devet godina, proročca joj je rekla da će jednog dana postati ljubavnica zgodnog i mladog Luja XV. Od tog trenutka, ona odrasta na pozornici surove društvene lestvice, intriga, spletki, skandala, da bi na kraju postala jedna od najmoćnijih žena na francuskom dvoru.

Žao mi je, nisi moj tip je knjiga koju ćete želeti da pročtate još hiljadu puta: romantiča, duhovita, prepuna iznenađenja. Sara i Teo su potpuno različti. Ona je naučica koja radi na univerzitetu, beznadežno zaljubljena u profesora koji toga uopšte nije svestan. On je lenji tatin sin koji će pre ili kasnije naslediti od oca uspešnu produkcijsku kompaniju. Ona je niska, neugledna, nežnih, mekih oblina. On je klasiči plejboj pun sebe, naviknut da uvek dobije sve što poželi. Nemaju baš ništa zajedničo, osim što oboje iz dna duše preziru brak i venčnja.

Šta znam o ljubavi je prič o Grejs Gilmor, koja živi u kristalnom mozaiku u kom svaka pločca ima tačo određeno mesto: roditelji su joj lepi, bogati i brižni, čka je prestižni univerzitet, a tu je i princ na belom konju koji se zove Sedrik i koji jedva čka da se njome oženi. Ipak, dovoljni su samo jedna noć i tri niska udarca sudbine da se čtav taj savršeni svet dovede u pitanje. Grejs odlučje da se otisne na neočkivano putovanje po Americi i u Njujorku upoznaje prelepog Čeninga: plavih očju, svilenkaste kose i tela koje oduzima dah, drskog, ali i nežnog.

Roman Neodoljiv, koji budi sva čla, oduševio je publiku širom sveta! Kloi Mils je pametna, vredna, uskoro će magistrirati, ali ima samo jedan problem – svog šefa, Beneta Rajana. On je zahtevan, direktan, bezobziran – i potpuno neodoljiv. Ali Kloi je toliko privlača da je spreman da prilagodi svoja pravila – ili da ih se čk potpuno odrekne – ako to znač da će je imati. U svakom uglu kancelarije. Kad žudnja naraste do tače ključnja, oboje će morati da odluč šta su tačo spremni da izgube da bi pobedili.

Uzbudljiv, romantičn svetski bestseler, maestralna prič o neumoljivoj snazi ljubavi i nepobedivoj moći snova – Tajna izgubljenih prič. Džaji je srce slomljeno. Nakon još jednog neuspelog pokušaja da dobije dete, počnje da gubi nadu. Rešena da ponovo pronađe sebe, odlučje da napusti Njujork i približi se svojim indijskim korenima. Čim stigne u Indiju, omamljena prizorima, mirisima i zvucima koji je okružuju, zaljubljuje se u ovu bogatu kulturu, koja u svakom detalju krije neki egzotičn šarm, i uskoro otkriva neverovatnu prič o svojoj baki i zabranjenoj ljubavi, koja će joj zauvek promeniti život. Tek nakon što sazna za hrabrost i neukrotivi duh žena iz njene porodice, Džaja će u sebi pronaći snagu koju nije ni znala da poseduje.

Prepustite se najiskrenijim emocijama i odaberite omiljene knjige za sebe i nekoga koga volite!

* Akcija se odnosi na sve naslove Vulkan izdavaštva.

** U periodu od 5. do 14. februara na već postojeći popust od 20% na sajtu ostvarujete i dodatnih 14% popusta.

*** Za sve porudžbine isporuka na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna. Rok isporuke je do 5 radnih dana.