Rundek Cargo Trio napunili Bitefartcafe

U junu tekuće godine Rundek Cargo Trio izdali su dugo očekivani novi album, simboličnog naziva Mostovi”. Album je promovisan nizom koncerata po zemljama regiona, a u okviru promocije 2. i 3. decembra održana su i dva kocerta u beogradskom klubu Bitefartcafe.

Darko Rundek, Isabel Katala i Dušan Vranić Duco su dve večeri za redom napunili Bitefartcafe, stvarajući blisku i toplu atmosferu kako u publici, tako i na bini.

Set lista sastojala se mahom od pesama sa novog albuma, na koje je publika dobro reagovala, pevajući u glas sa bendom one koje su se do sada naročito izdvojile, poput “Don Juan” i “Ima ih”. Pored pesama sa albuma “Mostovi”, trio nas je proveo i kroz ostale periode kako svog bogatog stvaralaštva, tako i kroz period benda “Haustor”. Emocije su se mešale kako su se nizale energične i lagane pesme, a neke od njih, poput “Bi mogo da mogu” i “Apokalipso”, je dobrim delom otpevala publika, uz pratnju benda i Darkovo dirigovanje.

Novim albumom, kao i rasprodatim koncerima u Bitefartcafeu, Rundek Cargo Trio pokazali su da još uvek imaju šta da kažu, i da svojom energijom, muzikom i tekstovima i dalje grade čvrste mostove među ljudima.

Trio nakon Beograda odlazi u Novi Sad, gde su dva koncerta zakazana za 4. i 5. decembar u Pozorištu Mladih. S obzirom da su i ovi koncerti rasprodati, nesumnjivo je da ih i Novosađani s nestrpljenjem očekuju.