197627 527614983962713 1322270639 n

Nirvana Tribute i Bolesna štenad ove nedelje u SubBeernom Centru

Najveći svetski Nirvana tribute projekat „Smells Like K. Spirit“ nastupa u SubBeernom centru u četvrtak u 21 čas, dok će bend „Bolesna štenad“ održati veliki koncert dan kasnije.

Švajcarski bend koji je obišao svet, bend koji je nastupao u Parizu u čuvenoj sali L’Olympia gde su nastupali velikani kao što su The Beatles, Edith Piaf, Jimi Hendrix, Sting, Elton John i mnogi drugi dolazi i u Beograd. Osim standardnog electric energičnog nastupa, Smells Like K. Spirit posvetiće jedan deo koncerta i čuvenom Nirvana MTV unplugged koncertu. Frontmen benda, Timi Šenk, glasom i stasom, podseća na legenardnog Kurt Cobain-a. Ulaznice su dostupne preko DD Ticketsa po ceni od 500 din. Na dan koncerta ulaznice će biti 700 din na ulazu u SubBeerni Centar.

– Tribute izvođenje je svojevrstan mjuzikl, gluma. Moraš da se potrudiš da budeš autentičan i da poštuješ stvaralaštvo autora, što se ne svodi samo na izvođenje tačnih tonova, već više na nameru i energiju koju treba da pružiš. Nirvanu nisu činile samo dobre pesme i zarazni rifovi, već žive sutuacije, bili su pravi energetski bum. Od nas u četvrtak možete da očekujete upravo to – oživljavanje sećanja što je to realističnije moguće – kaže Timi Šenk, frontmen benda „Smells Like K. Spirit“.

unnamed 1

Bolesna Štenad održaće veliki beogradski koncert u SubBeernom centru naredni dan, u petak 26. oktobra sa početkom u 21 čas.

– Otkažite sve obaveze za petak i obucite svoje najseksi odelo – poručuje Aleksandar Marković Lama, alfa Štene, misleći na nastup koji već opisuje kao – blistav poput novogodišnjih ukrasa na ulicama Beograda.

Veliki beogradski koncert Bolesne Štenadi najavljen je kao vožnja linijom SubBeerni Centar – Bolesna Štenad – Pakao. Egzotiku krajnje destinacije moći će da dožive samo oni koji posete podzemlje Cetinjske ulice u petak, jer sa Bolesnom Štenadi se nikad ne zna.

Jedino što je sigurno jeste da će sa njima scenu te večeri da podele bendovi Navy ne obećava (BG) i Divlje svinje (NS) i da je pretprodajna cena ulaznica 500 dinara. Zbog rasta BDP-a, ulaznice će na veče koncerta, na ulazu u SubBeerni Centar, koštati 700 dinara. Ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

U narednom periodu za sada u SubBeernom Centru možemo da očekujemo i sledeće nastupe:

  • 02/11Elemental
  • 03/11 Elemental
  • 29/11 Zabranjeno pušenje
  • 07/12 Vojko Vrućina
  • 08/12 Atheist Rap
  • 14/12 Jorgovani