Laka SubBeerni centar resized

Laka u SubBeernom centru

Tačno deceniju od nastupa na izboru za pesmu Evrovizije, gde su predstavljali Bosnu i Hercegovinu, princ i princeza od Eurosonga nastupiće u SubBeernom centru  12. maja u 21h.

Ekstravagantnim izgledom i specifičnim scenskim nastupima Laka i njegova sestra Lela instant osvajaju srca. Da su miljenici beogradske publike pokazalo se još pre deset godina kad su nastupom na Eurosongu i pesmom ,,Pokušaj” osvojili simpatije ne samo Beograda i Srbije, već celog regiona.

Drugi album „Stvorenje“ kao i fantastični singlovi koji su uslijedili nakon Eurosonga, dokazali su da je Laka jedan od najinovativnijih muzičara koji sa svakom novom pesmom, spotom ili nastupom pomera vlastite granice i očekivanja publike.

Aktuelni singl iz Lakinog opusa je ,,Lizalo”, singl koji je već u prvih nekoliko dana osvojio titulu jednog od najzaraznijih snimljenih u regionu poslednjih godina… Mada, Lakina je svaka pesma takva – vesela i poletna.

U pratnji izvrsnog benda koji čine Matko Gaće (bubanj), Ozren Franić (bas) i Tomo Miladinović (gitara), Laka i Lela će 12. maja zasvirati u beogradskom SubBeernom Centru, zato na vreme rezervišite svoje ulaznice za još jedan fantastični muzički šou brace i seke Laković.

Ulaznice po ceni od 400 dinara dostupne su na blagajnama Eventima i DD Tickets-a, kao i u kafeu „Šikarica“ (Skadarska 22). Na ulazu u SubBeerni centar, na veče koncerta, koštaće 600 dinara.