IF 1

Akcioni triler „Ja, Frankenštajn“

Akcioni triler „Ja, Frankenštajn“, u kome glavne uloge tumače Aron Ekhart i Bil Naji, od 27. februara biće na redovnom bioskopskom repertoaru.

Baziran na istoimenoj grafičkoj noveli Kevina Grevijua, film je režirao Stjuart Biti (scenarista filmova Pirates of the Caribbean, Australia, Collateral, Derailed i dr).

Australijsko-američki producentski tim (Lakeshore Entertainment i Hopscotch Features), koji je realizovao čuvenu sagu “Podzemni svet”, ponovo se udružio u epskoj priči o smrtnim neprijateljima i natprirodnim rivallima koji vode vekovni rat za prevlast na ljudskim svetom.

“Ja, Frankenštajn” prati šokantnu kreaciju doktora Viktora Frankenštajna koja i posle 200 godina i dalje hoda zemljom. Sukobljene sile Svetla i Tame pokušaće da otkriju njegovu veliku i moćnu tajnu – besmrtnost.

“Ovo je priča o tome kako Frankeštajnovo čudovište otkriva svoju humanost”, kaže reditelj i scenarista Stujart Biti. „Zovemo ga Adam u našem filmu i vodimo ga u modernu avanturu u kojoj biva uhvaćen u prikriveni rat između dve natprirodne rase Dobra i Zla. Obe strane ga žele iz svojih razloga, a on mora da pronađe sopstveni smisao i značenje. Mora da shvati ko je, šta je i zašto postoji. On pravi teške izbore kako bi postao osoba kakva bi trebalo da bude“, dodaje on.

Film će biti na repertoaru bioskopa Cineplexx (Beograd, Kragujevac, Podgorica), Arena Cineplex u Novom Sadu, u bioskopu Tuckwood i Vilin Grad u Nišu.