Miligram bina e1415915422116

Miligram: scenografija kao elektrana

Impozantna scenografija i koncept kakav nije viđen na našim prostorima biće odlike spektakla koji je Mili spremio za prvi veliki beogradski koncert svog benda Miligram.

Trenutno najveća muzička atrakcija na Balkanu vredno priprema muzički deo koncerta, dok je scenografija i vizuelni deo koncerta već završen!

Bina veličine 24m sa 12 m je zamišljena kao elektrana sa početka 20. veka i visoka je 9m. Za scenografiju je zadužen Nikola Matijević koji je savršeno uspeo da realizuje poprilično komplikovane zahteve ovog spektakla.

Jedna od najvažnijih stvari koje će krasiti ovaj nesvakidašnji događaj je da je to kraj Miligramove regionalne humanitarne akcije. Kad se desila tragedija sa poplavama, Mili je odlučio da od prva tri velika koncerta Miligrama donira sredstva za one kojima su u ovom momentu najpotrebnija.

Sa koncerta na Stadionu Borca u Banja Luci je donirano oko 30 500 evra za poplavljena područja, a sa koncerta u Areni u Zenici je obezbeđeno 5 000 evra za porodice poginulih rudara i Filipa Blazevića obolelog od leukemije.

Beogradski koncert Miligrama u Kombank Areni 29. novembra će biti kraj te regionalne humanitarne akcije i u saradnji sa Crvenim Krstom i Kancelarijom za obnovu,  Miligram će obezbediti finansijsku pomoć za 20 najugroženijih porodica, u visini između 20-30 000 evra.

Ulaznice za koncert grupe “Miligram” koji će se održati 29. novembra u Kombank Areni, mogu se nabaviti po cenama od 1000, 1500, 2000 i 2200 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.