visual e1409603922563

Komičari na StandUpiranju

Festival stand up komedije StandUpiranje predstavlja brojne komičare. Ovo je prilika da saznate i ko sve to nastupa 3, 4. i 5. oktobra u Dvorani Doma sindikata i u klubu Ben Akiba.

Srđan Dinčić (Standup.rs), voditelj progama i čovek od reči: stand up komičar, aforističar, scenarista, tviteraš, Sablasni kosač (kada se iznervira od svega)… Poznat svima osim samom sebi.

Radomir Nestorović, jedan od novih komičara organizacije Standup.rs. O sebi je rekao:Nije rođen u Beogradu. Jednom prilikom je kupio povratnu kartu do Novog Sada,pa je ostao da živi tamo jer je morao da je vrati. Od kad je upisao filozofski fakultet, stalno meditira tj. po ceo dan samo sedi i ne radi ništa. Kao student filozofije, ne bavi se svakodnevnim, nego večnim pitanjima, pa se ne pita zašto sada nema devojku, nego zašto je nikada neće imati.”

Igor Krišan je jošjedan novi komičar na nebu organizacije Standup.rs, a za sebe je rekao: „Srećno oženjen (na opšte čuđenje svih žena i devojaka sa kojima se zabavljao, dakle ni jedna, ni druga ne mogu da veruju), otac dvojce sinova. Zaposlen u jednoj stranoj banci, sa sedištem u Novom Sadu, na svoje opšte zaprepašćenje da mu je neko dao ozbiljan posao.” Zato je rešio da preseče zablude porodice da se uozbiljio i počeo da se bavi stand up komedijom.”

Jelena Radanović (Standup.rs), stand up komičarka, voditeljka radio emisije, sociolog po struci, „drama queen“ u poslu i životu. Kada vodi emisiju želi da je na sceni, kada je na sceni, želi da uči kod kuće a kada je kod kuće piše tekstove koji će vas veoma zasmejati.

Goran Furjan (HR), dragi gost iz zagrebačke ekipe „Studija smijeha“, već godinama u stand up komediji, tatoo majstor i čovek kome su oči uvek crvene zbog adrenalina. Nastupio je nekoliko puta u Srbiji a po prvi put pred ovoliko brojnom publikom videćete ga na StandUpFest-u u Dvorani Doma Sindikata.

Aleksandar Perišić (Standup.rs), stand up komičar koji se, od početka karijere koja traje četiri godine, bavi crnim humorom. Zbog crnog humora ga je ostavila devojka, preselio se u Beograd, završio je radeći na građevini i nije odustao.

Nesha Bridges (Standup.rs), čovek sa hiljadu glasova, u glavi. Isto toliko na sceni. Poznat po imitacijama ljudi koje niko ne poznaje. Mainstream je okusio sa hitom „Riki Martine“, posle koga ga je milionska publika prihvatila a stand up komedijom se profesionalno bavi od 2011. godine kada je postao član organizacije Standup.rs.

Martina Ipša (SLO),

Saško Kocev (MK) je profesionalni glumac koji se bavi stand up komedijom iz velike ljubavi, a publika to vidi čim se pojavi na sceni. Sa Saškom nikada nema ni jednog jedinog problema, osim što ne želi da siđe sa scene kada uzme mikrofon u ruke.

Nikola Silić (Standup.rs), instagram selebriti, video maher i stand up komičar. Od komjutera se pomera isključivo kada mora da nastupi na sceni. Sve ostalo, ionako može da radi iz svoje fotelje.

Reginald D. Hunter

Standup.rs iz Beograda i program London Calling Comedy u saradnji s Mick Perrin Worldwide i Mandy Ward Artist Management odlučili su da jesen u dvorani Doma Sindikata započnu s novom dozom vrhunskog humora na engleskom jeziku.

Nakon rasprodane turneje po Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu i Skandinaviji američki komičar s britanskom adresom Reginald D. Hunter dolazi u Beograd.

Ljubitelji humora na engleskom jeziku imaće priliku da uživaju u njegovoj skoro dvočasovnoj predstavi REGINALD D HUNTER IN EUROPE: A NIGGA RUNS THROUGH IT – koja u na Stand Up Fest u dvorani Doma Sindikata dolazi u subotu, 4. oktobra 2014. u 20 časova.

U petnaestak godina komičarske karijere Reginald je postao jedno od najupečatljivijih komičarskih imena u Velikoj Britaniji.

Životno iskustvo dečaka s američkog juga i oštar kontrast sa sadašnjim životom odraslog crnog muškarca u Britaniji, nesumnjivo su uticali na njegov humor.

Hunter je redovan gost britanske televizije i tamošnjih najpoznatijih komičarskih programa – Have I Got News For You (BBC), Live at the Apollo (BBC 1), It’s Only A Theory (BBC 4),8 Out of 10 Cats (Channel 4)…

Međunarodna politika, kulturološke razlike s obe strane bare, seks i ljubavne veze njegove su muze. Reginal je vrlo iskren, materijal mu je kontraverzan i izuzetno zabavan a nastup… dođite i uverite se sami. Zažaliti sigurno nećete.