PAGAGNINI Saltando todosB Fernando Ara Jorge Edu web

Kolarac: Novogodišnji koncert kvarteta PagaGnini

Centar za muziku Kolarčeve zadužbine u saradnji sa Telekomom Srbija-Mts pokrenuo je novi ciklus koncerata u sezoni 2015-16 pod nazivom Kolarac-Tvoj svet muzike. U okviru ciklusa u ponedeljak 21. decembra u 20 časova pod sloganom Tvoj svet praznika održaće se novogodišnji koncert  kvarteta PagaGnini.

Redovni posetioci naših programa dobro pamte nastupe dua Igudesman i Džu kao i kvarteta MozArt. To su oni koncerti koji se dugo pamte i koji spajaju virtuozna izvođenja sa duhovitim tumačenjima popularnih muzičkih dela.

Tokom nastupa, virtuozni violinista Ara Malikian zajedno sa još tri muzičara, ne samo da genijalno izvodi neke od najpoznatijih kompozicija Mocarta, Pahelbela, Šopena, Bokerinija i naravno, Paganinija nego uključuje popularne žanrove kao što su džez, rok ili folk. Ali PagaGnini nije samo običan koncert. Muzičari igraju, plešu, skaču, smeju se, plaču a zajedno sa njima publika učestvuje u predstavi te tako nastaje jedinstveni šou program – originalna komedija u kojoj se, između ostalog, violina i violončelo transformišu spontano u nove i originalne instrumente (gitare, mandoline, udaraljke …).

Cena karte: 800, 1000 i 1200 rsd.
Karte se mogu rezervisati i preko interneta: