Jerome Isma Ae 1

Jerome Isma-Ae 9. novembra dolazi na Love District

 

 Love District, najveća šarena žurka u Srbiji, biće održana treći put 9. novembra u BelExpo centru u Beogradu. Zvezda večeri biće popularni svetski di-džej Jerome Isma-Ae, a osim odlične muzike sve posetioce očekuju eksplozija boja i brojna iznenađenja.

I ovog puta organizatori žurke koja slavi ljubav su predstavnici omladinskog festivala Lovefest iz Vrnjačke Banje i agencije za neobična putovanja Jungle Tribe, a prema njihovim rečima treći Love District biće pravi spektakl.

„Publika Love Districta je navikla na iznenađenja i zbog toga će treće izdanje biti pravi spektakl. Želimo da još jednom napravimo najveću žurku ljubavi u Srbiji i sigurni smo da će 9. novembar mnogima biti magična noć za pamćenje“, poručili su organizatori.

Za nezaboravan provod na najvećoj manifestaciji ljubavi u gradu pobrinuće se Jerome Isma-Ae, nemački progresive house di-džej i producent, svetskoj publici poznat po lounge hitu „Underwater love“. Najnoviji projekat „Smile when you kill me“, doneo mu je svetsku turneju, a njegova energija obećava najluđu noć u Srbiji.

Specifičan koncept, koji osim odlične zabave ima i jedinstvenu scenografiju i ovog puta zasijaće u raznim bojama i pozitivnoj energiji, a organizatori podsećaju posetioce da dođu obučeni u šarene odevne kombinacije i zajedno slave ljubav.

Karte po ceni od 500 dinara dostupne su u pretprodaji u svim poslovnicama Eventima, kao i u agenciji Jungle Tribe u Beogradu.

Love District, deo je zajedničkog projekta udruženja „Lovefest“ i „Jungle Tribe“, a dugoročni plan dve organizacije je da se zabava proširi na celu Srbiju i postane najpoznatiji spektakularni muzički događaj u zemlji.