Coca Cola

Budite deo najveće svetske zastave-mozaika

Coca-Cola poziva fanove širom sveta da njihova fotografija bude deo najveće svetske zastave-mozaika koja će biti otkrivena pre prve utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu 2014.

Kompanija Coca-Cola pozvala je ljude širom planete da budu deo Svetskog prvenstva u fudbalu 2014 tako što će se pre početka prve utakmice, 12. juna u Sao Paolu, njihova fotografija naći na najvećoj zastavi-mozaiku sastavljenoj od milion fotografija i „tvitova“. Zastava za radost koju je osmislio brazilski ulični umetnik Speto zajedno sa umetnikom iz Argentine, biće veličine fudbalskog terena i još jedan je od načina kojim Coca-Cola želi da približi fudbal fanovima i pokaže moć koju ova igra ima u spajanju ljudi bez obzira na njihovo poreklo i verovanje.

Svi koji žele da se na ovaj način pridruže svetu u Brazilu mogu do 10. maja podeliti svoju fotografiju na Facebook zidu kompanije Coca-Cola, postavljanjem fotografije ili »tvita« na Twitteru uz oznaku @CocaCola, kao i deljenjem fotografije na društvenoj mreži Instagram. Na svakoj od ovih društvenih mreža uz fotografiju je obavezno postaviti samo oznaku #zastavazaradost.