devojke padaju na visoke momke 590

Devojke padaju na visoke momke

Ušuškane u rukama diva

Visoki muškarci, iako krupni, često izgledaju vitkiji i mnogo zgodniji od svojih nižih kolega, upravo zahvaljujući svojoj visini.

Duge ruke, prsti, noge, velika leđa, izgledaju veoma atraktivno. Pa tako ne čudi i činjenica da se devojke prosto lepe za visoke momke. Setite se samo ljubavnih romana, u kojima su muškarci opisani ili kao okrutni i kao zavodnici, ili kao maze i nežni, ali zajedničko im je bilo da su svi visoki. Visina je prosto neizostavna, pa su čak i neki naslovi već ukazivali sa kakvim tipom ćete se susresti, ako se latite ljubića sa „Visokim, crnim, zgodnim”.

Ovu činjenicu, da žene vole visoke muškarce, potvrđuju i objašnjavaju studije koje su obavljene na jednom univerzitetu.

[box]Najpre, svaka žena voli da obuje svoje štiklice i da se pokaže u svom najboljem izdanju, a to će svakako postići ako uz sebe ima visokog pratioca. Uvek je dobro da muškarac bude viši za nekih desetak do dvadesetak centimetara od svoje partnerke.[/box]

Žene često na visoke muškarce gledaju kao na svoje zaštitnike, jer se pored njih osećaju sitno, ušuškano i ženstveno. Studije su pokazale da žene visoke muškarce vide i kao borce za pravdu i istinu. Tako ih vide i u bliskoj budućnosti – kao brižne, a u isto vreme i opasne osobe koje će čuvati svoju porodicu. Visina je muškarcima tokom evolucije pomagala u mnogo čemu, pa tako i u onom najvažnije, da odbrane i sačuvaju svoje porodice. Visoki su imali i bolju sposobnost za preživljavanje.

U većem društvu, pripadnicama lepšeg pola često pažnju privlači upravo visoki muškarac. Na pitanje šta je ono što žene najviše obara sa nogu, pripadnice ženskog pola su nabrojale: osmeh, inteligenciju, oči, dobru kominikaciju. Rezultati pomenute studije pokazuju da se visina muškarca kotira na najvišoj lestvici.

Pored toga, utvrđeno je da viši muškaci mnogo bolje zarađuju, nego što to čine niži muškarci, pa samim tim u startu imaju razvijenije samopouzdanje, zadovoljniji su i uspešniji. Žene mogu sve to da osete i zato toliko „odlepljuju” za ovim divovima.

foto: publicdomainpictures