Uncanny Valley u KC Gradu

Drezdenski house label Uncanny Valley predstaviće se beogradskoj publici po prvi put ove subote, 16. novembra u KC Gradu. DJ setove su za ovu priliku pripremili Albrecht Wassersleben i Carl Johannes Schulze aka Carl Suspect, dvojica od četvorice vlasnika Uncanny Valley-a.

Kao mastermind-ovi koji stoje iza etikete sa tolikim rasponom umetnika i stilova možete zaključiti da su istinski zaljubljenici u dobar zvuk tako da se kategorizacija u “house” sa početka teksta treba uzeti sa rezervom i u najširem mogućem smislu – jer se pored housa i techna, koji su u osnovi njihovih setova, mogu čuti i electro, acid, disco pa čak i r’n’b numere.

Uncanny Valley jedna je od najinteresantnijih “house” etiketa koje su se pojavile u Nemačkoj proteklih godina. Oformljena 2010. godine prvenstveno za izdavanje muzike malog kolektiva producenata iz Drezdena, već na samom startu, nakon kompilacije na kojoj su se nasle pesme Jacob Korn-a, Cuthead-a i Sneaker-a, dobija zasluženu pažnju koja je vremenom samo rasla.

Program:

  • Albrecht Wassersleben (Uncanny Valley)
  • Carl-Johannes Schulze aka Carl Suspect (Uncanny Valley)
  • Dusan Lilic (Banda Panda)
  • Dusan Doo Predojevic aka DOO (Beyond House)

Cena karte do ponoći 200 RSD, posle ponoći 300 RSD.