bitefklub

Počinje zimska sezona BitefArtCafe-a

Ovog vikenda, tačnije u petak i subotu, BitefArtCafe će otvoriti vrata svog zimskog prostora i proslaviti početak zimske sezone sa dragim gostima i prijateljima kluba.

“BitefArtCafe uskoro puni dvanaest godina uspešnog rada, što bi, kada se prevede u klupske godine, iznosilo oko 50. Ponosni smo na svoje godine i činjenicu da je BitefArtCafe jedan od klubova sa najdužom tradicijom dobrog provoda u Beogradu. Ipak, osećamo se svežijim i mlađim nego ikada. Ispunjeni smo pozitivnom energijom kojom smo završili predhodnu sezonu i spremno započinjemo novu, u kojoj ćemo opet ići preko granica očekivanja publike. Ostajemo u toku sa novim dešavanjima, uvodimo trendove, osluškujemo želje gostiju, ali uvek verni sebi, nudeći najkvalitetnije svirke i klupske koncerte u gradu.

Ono što je srž BitefArtCafe kluba i što je konstanta već dvanaest godina, je najbolja živa svirka u gradu, a osmelićemo se da kažemo i u čitavoj zemlji. Sa dve takve svirke ćemo i započeti ovu sezonu, svečano, ali energično uz bend Makao, koji nastupa u petak i St. Louis u subotu. “ – BitefArtCafe.

Tokom letnje sezone u BitefArCafe-u nastupali su Keziah Jones, Tortured Soul, Rundek Cargo Trio, Vlatko Stefanovski, Massimo Savić, Zvonko Bogdan, Gabin, Natali Dizdar, Joey Negro…