sale 1 of 1 7

Gde izlazite ovaj vikend? Evo naših predloga!

foto: Branko Rajčević

Za Beograd se kaže da je mesto koje nikada ne spava. Kako glavni grad raste, tako se povećava i njegova sve bolja ponuda za izlaske. Muzika je ono što spaja sve generacije, sve nacije i uklanja sve barijere. Srećom, broj klubova i sve boljih bendova raste. Svako ima neke svoje favorite, a ovog vikenda smo mi odabrali baš sledeće. Zašto? Najviše su nam se dopali. Na koje žurke vi volite najviše da idete? Podelite s nama.

PETAK 17/02

PUB ELEVEN – „Dea Dia“

U pabu „Elelven“ „Dea Dia“  je već uveliko domaća grupa, a čini je ekipa uigranih profesionalaca koji muziku vole gotovo više od sebe. Za njih sve češće možete da čujete po gradu, a i šire. Ako volite pop/rock/disco/funky zvuke, dođite da čujete posebno kvalitetnu svirku sa ekipom koja ume da napravi šou, a često i spektakl! U samom centru, preko puta divnog Etnografskog muzeja, večeras vas očekuje energična žurka sa neumorna dva snažna ženska vokala.

SOUL SOCIETY – „Double Double Bass“

U starom „Bitefu“ večeras nastupa sastav koji čini ekipa sjajnih mladih muzičara, koji sviraju samo odabrani funk, soul i jazz. Bend koji je imao prilike da surađuje sa raznim imenima internacionalne scene. Možda su vam poznati neki od članova: Ivar Križić – Double Bass, Miloš Čolović – Double Bass, Ivan Radivojević – truba, Vladan Veljković – klavir, Nikola Radojičić – bubnjevi. Upad je 200 dinara.

DOBRILA KLUB – „Loco“

Beogradski cover band koji dugi niz godina promoviše ideju dobre zabave kroz autentično i energično izvođenje najkvalitetnijih svetskih hitova. Okupili su se 2004. godine, a naširoko i nadugačko su poznati po svojoj odličnoj svirci i prepoznatljivom stilu. Oni umeju da zagreju atmosferu sa internacionalnom muzikom od evergrina preko pop-rock-a, pa sve do najpoznatijih hitova sa VH1/MTV lista house-a.

SUBOTA 18/02

SOUL SOCIETY – „Sunday Stories Jazz, Soul, Blues Kvintet“

Delom iz Bosne i Hercegovine, delom iz Srbije, Hrvatske i Slovenije: Nina Babić (vokal), Saša Ćirić (gitara), Mustafa Kurtalić (bas gitara), Zlatan Begić (klavijature), Valentin Šeremet (saksofon), „Sunday Stories“ izvodi Jazz i Blues standarde na moderan način koji privlači ne samo Jazz publiku, već i onu koja sluša ostale žanrove muzike. Ovo ih upravo čini jedinstvenima i drugačijima te ih njihova publika prati iz grada u grad. Ulaz je 200 dinara.

JOLLY ROGER PUB – „Electric Funx“

Novi bend, stara ekipa. Profesionalci kada se sastanu, onda žurka ne može da omane. Saksofon posebno začinjuje stvari, a ekipa je puna iskustva, te zvuče uigrano i sigurno. Za „Jolly Roger Pub“ koji se nalazi kod Poštanske štedionice već znate, sjajna klopa, prijatno osoblje, ne želite da odete odavde kad dođete. Najbolje rezervišite svoje mesto jer se mnogima dešava da ne uspeju da uđu u klub koliko je veliko interesovanje. Broj je 061/635 38 1

PETLJA BAR – „Makao“

Ako neko ne zna za bend „Makao“, to je zato što nije nikad izlazio da sluša house i slične hitove. E sad, „Petlja“ je novi bar, inovativan koncept koji Beograd kao prestonica noćnog života odavno zaslužuje. To je dnevni i noćni bar gde ste uvek dobrodosli. Bilo da ste svratili na partiju bilijara ili pikada sa društvom, popodnevnu kafu, ili ste rešili da svoje veče provedete uz odličnu živu svirku i raznovrstan izbor pića, zavucite se ispod mostarske petlje i uživajte.

BITEEF ART CAFFE – „Lezz Go“

Sinonim za veselje, dve raspevane i razigrane pevačice sa pojačanjem u vidu muškog vokala ne mogu da vas ne podignu na noge. Za ovaj šestočlani bend ste sigurno već čuli, a „Bitef“ je pravi ambijent ako slučajno neko treba prvi put da ih vidi. Ko je u blizini „Pionira“, pravac „Bitef“ u subotu!