ID 100162376

Uspostavite životnu harmoniju

Čišćenje životnog prostora obnavlja i povećava životnu energiju i veoma je važno na putu do uspeha. Ukoliko živite u suterenu, ma koliko da su ispunjeni vaši estetski kriterijumi, velika je verovatnoća da ćete večito biti uspavani, a tu je i vlaga koja izaziva mnoge zdravstvene probleme. Za sreću i zdrav život veoma je važno gde živite.

Barem jednom nedeljno, prebrišite uglove, odmaknite nameštaj od zidova, otvorite sve prozore i pustite da vazduh procirkuliše. Ukoliko su vam kreveti stalno razmešteni i zauzimaju veći deo prostora, sklopite ih i moći ćete čak da vidite tu veliku energiju, da osetite život.

Čistoća i urednost prostora u kojem živimo utiču pozitivno na našu psihu. Ma koliko da se loše osećamo, ukoliko je sve oko nas na svom mestu i u svojoj pravoj boji, moći ćemo pravilno da razmišljamo. Naša kuća je samo onda mesto našeg opuštanja i odmora. Vazduh bez mirisa omogući će nam da pravilno dišemo i naše raspoloženje će biti veće.

Nije potrebno da izučavate nauke o uređivanju prostora kako biste postigli životnu harmoniju. Dovoljno je da rasčistite nered, uklonite nečistoću i redovno provetravate. Kao i svemu, i vašem domu je potrebna pažnja.

foto: freedigitalphotos.net