adaptacija1

Traganje za pokretom

U sredu 22. juna u 21 sat na Letnjoj sceni Doma kulture Studentski grad na Novom Beogradu biće održana prezentacija radionice savremenog plesa „Traganje za pokretom“ autorke Sanje Cvrkotić.

Prezentacija radionice savremenog plesa i fizičkog teatra Traganje za pokretom, u okviru koje su učesnici bili u prilici da osveste i osnaže svoje telo, da se upoznaju s različitim plesnim tehnikama i iskažu svoju kreativnost i stvaralačku individualnost. U procesu improvizacije, bavili su se pitanjem šta je to savremeni ples i rečnikom pokreta iskazali svoj odnos prema njemu.

Za pokretom tragaju Anđela Popović, Draženka Čelebićanin, Sunčica Simić, Vojkan Protić, Marija Radoman, Sanja Đuričić i Vanja Ristić.

Radionica savremenog plesa Novi studio održava se dva puta nedeljno u trajnju od dva sata u Domu kulture „Studentski grad“. Učešće  je besplatno. Od polaznika se ne očekuje da imaju tehničko predznanje, već da su spremni da se prepuste otkrivanju sopstvene fizikalnosti i kreativnosti. Publika je rad ove radionice mogla da gleda i na upravo završenom festivalu Dev9t i susretima Studentskih centara Srbije u Nišu.