ONELIVE 002

ONE LIVE SERBIA

 

Posle Londona, Čikaga, Tokija i drugih svetskih metropola u Beograd stiže jedan od najatraktivnijih fitnes festivala – ONE LIVE.  Kao deo velike globalne Les Mills turneje ONE LIVE SERBIA biće održan 13. marta 2016. godine u Beogradu, u sportskom centru Šumice (Ustanička 125), pod pokroviteljstvom brenda Reebok.

Učešće na ONE LIVE SERBIA je besplatno, a svi fitnes entuzijasti mogu da obezbede svoje mesto na najvećem događaju u regionu prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH.

ONE LIVE SERBIA, u organizaciji Les Mills Srbija, je jednodnevni fitnes festival koji će ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja. Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će vežbačma pružiti potpuno novu dimenziju fitnes treninga i iskustvo treniranja u potpuno drugačijoj atmosferi. Osećaj treniranja na ONE LIVE događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti.

Atmosferu velikih fitnes događaja doneće u Beograd svetski priznati Les Mills prezenteri, Thomas Cerboneschi i Vanessa Vassallo, kojima će se pridružiti i najtalentovaniji domaći instruktori.

Uz fitnes idu i modni trendovi, zato će jedna od najkreativnijih osoba koja podeli svoju „Mi smo #ONELIVE “ fotografiju, biti nagrađena vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFit web shop-u (www.ifit.rs). Atmosferi ONE LIVE SERBIA doprineće i volonteri, za koje je konkurs otvoren.

Satnica treninga ONE LIVE SERBIA:

12:00 BODYPUMP 97

13:15 GRIT CARDIO 16

13:55 BODYBALANCE 72

15:05 BODYJAM 76

16:15 BODYCOMBAT 67

17:25 BODYATTACK 92