Promocija novog dresa FK Partizan 8 e1436795904650

Novi dres FK Partizan

 

Uoči početka nove fudbalske sezone adidas i fudbaleri Partizana, Andrija Živković, Valeri Božinov, Ivan Bandalovski, Ivan Šaponjić i mladi reprezentativac šampionske fudbalske reprezentacije Srbije Miladin Stevanović predstavili su fanovima i brojnim ličnostima iz sveta sporta novi dres.

Događaju je prisustvovala i Milica Dabović veliki fan Partizana i kapiten šampionske košarkaške reprezentacije Srbije kao i glumac Bojan Perić.

U gostujućim utakmicama fudbaleri će nositi adidas sive dresove, Condivo dizajna sa polo kragnom, u kome su igrali i prošle sezone.

Dres je napravljen od adidas Climacool tkanine koja ima visok stepen ventilacije i sprečava pojačano znojenje igrača na terenu, uz ventilacione otvore na ramenima. Čarape i šorts su sive boje.

Na promociji novog Partizanovog dresa bilo je izloženo i 20 najatraktivnijih crno-belih fotografija na temu MOJ CRNO-BELI SVET uz hashtag nove fudbalske kampanje #BETHEDIFFERENCE. Sve autore fotografija adidas je nagradio poklon kartama za novi Partizanov meč, dok su fudbaleri Partizana izabrali 10, po njima najjačih utisaka, koje je adidas nagradio novim dresom.

Svi ostali fanovi iskoristili su ovu priliku da se slikaju sa svojim idolima u novim dresovima ili kupe dres po 30% nižoj ceni.