fbpx

Maska koja kontroliše snove

Zemlja snova čeka na vas

Da li biste voleli da imate mogućnost i sposobnost kontrole nad svojim snovima? Zvuči previše neverovatno, zar ne? Birate šta ćete ili koga ćete da sanjate ove i bezbroj sledećih noći. Zahvaljujući dvojici istraživača kontrola snova je postala moguća…

Uredno ste se okupali, namackali različitim kremicama i već ste uveliko spremni da krenete na počinak. Uputili ste se prema spavaćoj sobi i setili ste se najednom da ste zaboravili da ponesete sa sobom svoju masku za spavanje pomoću koje možete da kontrolišete snove. Pitate se kako?

Maska za spavanje “Remee” izgleda poput svake klasične maske koju dame stavljaju na umorne oči, ali ova maska u sebi sadrži specijano napravljen uređaj za poboljšanje REM faze sna kako bi svojim korinsicima omogućila da sanjaju sve ono što bi poželeli u datom trenutku.

Maska u sebi sadrži šest LED lampica koje nisu dovoljno jake da probude svog spavača, ali omogućavaju mozgu da ih registruje.
Maska se pali posle četiri do pet časova kada se spavač nalazi u dubokom snu. Ova simpatična i krajnje neobična maska je nastala u jednoj njujorškoj labaratoriji, a cena joj staje oko sto dolara. Naravno, moguće je da se kupi u različitim bojama.

foto: YouTube

More Stories
Srbija domaćin prve „Coworking & Coliving konferencije Jugoistočne Evrope“