KCR2014 logo

Košutnjak Challenge Race 2014

Treća po redu trka sa preprekama – Košutnjak Challenge Race 2014, biće održana 10. maja u Beogradu u organizaciji “SquashLand” kluba. Za najbrže takmičare Reebok je obezbedio vredne nagrade, kao i vaučere sa popustom za sve učesnike i besplatne kotizacije kroz posebne aktivacije za Reebok Facebook fanove.

Šest kilometara kros trke sa 6 prepreka biće najveći izazov za najizdržljivije takmičara koji imaju žara  i hrabrosti  da 10. maja savladaju sve izazove koji ih čekaju u ovoj uzbudljivoj trci na Košutnjaku, jer prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke.  Ovo je trka za sve koji žele da trče na drugačiji način, spremne za izazove i za one koji se ne plaše da testiraju svoje granice. Reebok poziva na učešće u ovoj izazovnoj trci, na dobru zabavu, a mogu se osvojiti vredne Reebok nagrade i vaučer sa popustom za kupovinu Reebok patika.

Broj učesnika na Košutnjak Challenge Race 2014 je ograničen i samo prvih 300 koji se prijave mogu učestvovati u trci, ali za svoje Facebook fanove Reebok je obezbedio besplatne kotizacije.  Svi koji do 9.maja pošalju na mail adresu reeboksrbija@gmail.com zanimljivu fotografiju kako treniraju imaju šansu da osvoje po dve besplatne kotizacije za ovu izazovnu trku.

Start i cilj trke biće ispred “SquashLand” kluba u Pionirskom gradu kao i prethodnih godina, a Reebok Fitness ambasadori će se pobrinuti za fitness zagrevanje pred start trke kako bi svi takmičari što uspešnije stigli do cilja.