SZE8710

Klizalište na Trgu Nikole Pašića za vikend

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Klizalište na Trgu Nikole Pašića  – u organizaciji Centra beogradskih festivala CEBEF-a, a  pod pokroviteljstvom grada Beograda, otvoreno je  u utorak performansom klizačkog kluba “Helena Pajović” i spektakularnim vatrometom. Sledećih dana očekuje nas:

Petak i subota (23. i 24.12.) od 11h do 12h

Edukativni program jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova sa policijskim psima

Svim posetiocima otkrivamo kako se ovi verni i skoro nepogrešivi psi u službi naroda obučavaju, ko su njihovi vodiči, kako uče da budu hrabri i požrtvovani, na kakve zadatke idu i šta sve pronalaze.

Subota, 24.12. u 17h

Cica Mica klovnica

Klovnica Cica Mica unosi vedrinu, vraća osmehe na lica i pravi pozitivnu atmosferu. Sa punim koferom rekvizita u ruci, prirediće pravi cirkuski spektakl na klizalištu.

Subota, 24.12. u 19.30

Nastup benda “Aloo Yan”

Mladi, ambiciozni bend, nastao 2015.godine u društvu najboljih drugara iz Loznice. Svira domaće i strane rok i fanki obrade pesama sa primesama jazz-a. Bend čine pevač i multidisciplinarni umetnik, Marko Babović, profesor gitare i budući učenik muzičke škole u Beču/Gracu, Aleksandar Vasić i perkusionista, Gligorije  Gečević, koji oboji svaku pesmu makedonskim ritmom i zvukom. Uz pomoć kreativnosti i svoje mašte, stvaraju atmosferu koja upotpunjuje ludo i nezaboravno veče, koje će se pamtiti u narednim zimskim danima.

Nedelja, 25.12. u 11h

Besplatna škola klizanja

Korišćenje klizališta se ne naplaćuje, a cena iznajmljivanja klizaljki je 100 dinara po paru.

Klizalište na Trgu Nikole Pašića deo  je manifestacije “Beogradska zima”, koja se već drugu godinu organizuje u glavnom gradu.