fbpx

10. Jesenji „Lilly apoteke” Festival zdravlja

10. Jesenji „Lilly apoteke” Festival zdravlja Beograd 2014, pod sloganom „Svako dobro!”, biće održan 25. i 26. septembra u Domu omladine Beograda. Jubilarni festival biće posvećen prevenciji i očuvanju zdravlja cele porodice.

Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitness, wellness i banjski centri, etno sela, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom…

Javnosti će se, na četiri nivoa u Domu omladine, predstaviti više od 70 izlagača. Predavanja obuhvataju više od 60 tema o zdravlju i zdravom životu, dok će u programima na bini učestvovati više od 1.500 ljudi.

Ulaz na festival je besplatan.  Zainteresovani građani moći će da obiđu štandove izlagača i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote.

Na nekoliko štandova biće organizovani besplatni pregledi opšteg zdravstvenog stanja, merenje nivoa šećera u krvi i pritiska, vida, zuba, bodi mas indeks i kompletne analize krvi.

Na štandu ZU Apoteka „Lilly drogeria” biće održano savetovanje o nezi kože kozmetičkim preparatima koje pravi ova ustnova, kao i Škola šminkanja. Veoma zanimljiva će biti „Hemofarmova ordinacija” u kojoj će biti organizovani konsultativni kardiološki pregledi.

Zanimljiv će biti i „Moja kravica dečiji kutak”, gde će mališani moći da crtaju i učestvuju u radionicama.

Na jubilarnom Festivalu zdravlja veliki značaj će imati stručna akreditovana predavanja za lekare i medicinske sestre na kojima će oni moći besplatno da prisustvuju i dobiju bodove za obnavljanje licence.