vezbajte jogu u gradskim parkovima 109

Vežbajte jogu u gradskim parkovima

Dobrodošli u Yoga park na Adi Ciganliji

Za sve zaljubljenike u prirodu i rekreaciju, Joga savez Srbije je pripremio besplatne promotivne časove joge na zelenim površinama gradskih parkova. Ako želite da postignete harmonizaciju rada čitavog tela, pravo je vreme za promene i vežbanje na otvorenom…

Zahvaljujući Joga savezu Srbije, svi zainteresovani će moći da uživaju u prirodi i pri tome rastežu i rekreiraju svoje telo uz vrhunske instrukture joge. Beograđani će imati sjajnu priliku da svake nedelje sa početkom od 17 časova pa sve do 1. septembra vežbaju u Yoga parku koji se nalazi na Adi Ciganliji.

Skoro i ptićica na grani zna koje su sve prednosti vežbanja joge, pa tako bi trebalo da iskoristite i vi ovu posebnu priliku i pridružite se ostalim vrednim vežbačima.

Joga podstiče cirkulaciju i pravilnim disanjem utiče na smanjenje prisutnih tenzija u našem telu, znatno se umanjuje pritisak stresa i spavanje postaje mnogo kvalitetnije. Konstantnim zatezanjem i opuštanjem određenih grupa mišića, svaka ćelija našeg organizma se hrani kiseonikom. Uz jogu ćete naučite da dišete, opustite se i zategnete svoje telo.

Sve što je potrebno da ponesete sa sobom u Yoga park jesu prostirka za vežbanje i jaka volja koja će vas terati da istrajate da vežbate čitavog leta na otvorenom, a i dobro društvo je uvek dobrodošlo.