Screen Shot 2019 04 25 at 11.05.20

UTrenu – Vaš servisni Web portal!

Pojava sve većeg broja najrazličitijih servisnih/uslužnih Web portala zadesila je i ove prostore kao potpuno normalna pojava obzirom da ceo svet već duže vreme uživa u Web stranicama ovog tipa koje krajnim korisnicima nude usluge bukvalno od igle pa do lokomotive, a onima koji nude svoje usluge mogućnost da se lakše povežu sa potencijalnim kupcima/klijentima i ostvare željenu zaradu. Na domaćem terenu još uvek je jako malo funkcionalnih sajtova ovog tipa, koji pored toga što dobro izgledaju zaista i rade posao u praksi. Jedan od onih retkih koji doživljava svoju ekspanziju iz dana u dan je Web portal UTrenu. Kreiran od strane vrhunskih profesionalaca i optimizovan od ruku sjajnih domaćih programera pomenuti Web portal je mesto koje okuplja ponude profesionalaca različitih profesija i krajnje korisnike kojima je njihova usluga potrebna. 

UTrenu.com je nastao kao plod višemesečnog rada tima programera i idejnih tvoraca, a sve u želji da se spoje potrošači kojima je potrebna pomoć i kvalifikovani profesionalci koji mogu da pruže istu/uslugu. Potrošači biraju ponudu profesionalca koja im najviše odgovara. Sve funkcioniše po principu kreiranja zahteva za uslugu koja je potrebna korisniku (smernice oko obavljanja posla, vreme koje odgovara korisniku…), nakon čega zahtev biva prosleđen svim registrovanim profesionalcima koji pružaju traženu uslugu u skladu sa željama i potrebama korisnika. Na ovaj način izbegava se prazan hod u pogledu velikih prepiski već se sve svodi na dobijanje što bržeg odgovora. Uslov je da i korisnici i profesionalci budu registrovani na Web portalu – procedura se odvija u svega nekoliko koraka.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Sa strane Web portala sve je osmišljeno tako da korisnici dobiju ponude od profesionalaca koji su slobodni kada korisnicima to zaista odgovara, motivisani i spremni da završe posao najbolje moguće i u što kraćem vremenskom periodu. Na sajtu je moguće pogledati cene njihovog rada, kao i ocene od strane korisnika koji su sa istima imali iskustva. Sajt je podeljen u veliki broj sekcija i podsekcija koje suštinski pokrivaju najveći broj usluga i servisa u Srbiji i regionu. Ideja tvoraca internet portala UTrenu.com je da se broj usluga i servisa, kao i oblasti stalno širi na čemu se intenzivno radi iz dana u dan.

UTrenu.com je dostupan i kao aplikacija na Google Play prodavnici.