frižider

Uredite stan pomoću zabavnih aplikacija

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

S dolaskom proleća, stižu i obaveze poput sređivanja i detaljnog čišćenja životnog prostora, što mnogima teško pada. Udahnite duboko, naoružajte se strpljenjem i izaberite neku od zanimljivih aplikacija, koje će učiniti da vaš stan i život budu skockani očas posla!

Da nam je neko pre par decenija rekao, da ćemo danas koristiti Android, Windows i iOS aplikacije, sa kojima će nam život biti mnogo lakši, zabavniji i produktivniji, nasmejali bismo se, rekli da je lud i nastavili da idemo svojim poslom. Ali, kako bismo se samo prešli! Bacite oko na zabavne aplikacije, možda se i ispostavi da vam je neka potrebnija više nego ikada.

Aplikacija za urednu kancelariju – Post-it Plus

U slučaju da je kancelarijski zid, monitor pa čak i kolegino parče radnog prostora ispunjeno vašim papirima, podsetnicima, porukama, pravo je vreme da se uvede red i dobra organizacija.

Post-it Plus aplikacija je zabavna i korisna jer će sve one važne stvari i podsednike za bakin rođendan, odlazak kod zubara i pisanje važnog poslovnog pisma čuvati za vas, bez dodatne frke i džumbusa od papira. Sređene misli – uredna kancelarija!

Aplikacija za sređen orman – Poshmark

Pravo je vreme da se napravi mesta u ormanu za prolećne haljinice i fenski košulje! Ali toliko je zimskih džempera (koje prošle zime dva puta niste nosili), šalova koji popunjavaju ćoškove i debelih pantalone, koje čuvate od treće srednje.

Sva odeća koja bespotrebno zauzima police i čiviluke može da se proda uz pomoć Poshmark aplikacije i pritom napravi mesta za onu noviju i moderniju.

Aplikacija za frižider sa uvek svežom hranom – The Fridge

Ima li nešto gadnije od toga kada otvorite vrata frižidera, mrtvi gladni, a iz njega vas lupi šamar miris pokvarene hrane?Da li se dešava da frižider zatrpavate sastojcima, koji se više kvare nego što budu korišćeni?

Zanimljiva aplikacija The Fridge svojim korisnicima nudi opciju da svu hranu u frižideru, špajizu i na policima snime, kako bi ih obavestila o isteku roka. Pametna aplikacija će čak da preporuči i zbućka neki zanimljivi recept sa namirnicama koje su navedene i sačuvane u aplikaciji.

Aplikacija za bezbedne proizvode u kupatilu – Think Dirty

Kupatila su obično prostorije u kojima provodimo dobar deo vremena. I kupatilo obično biva preplavljeno svakojakim đakonijama ali kozmetikom i proizvodima za negu ponajviše. Da li ste sigurni da neki od vaših proizvoda u kupatilu ne sadrži otrovne sastojke?

Ako niste hemičar ili sumnjate u sitno ispisana slova na poleđini vaše kupke, aplikacija Think Dirty u svojoj bazi sadrži preko 200 000 artikala koje će „pročešljati za vas i napraviti procenu.

Ova aplikacija skenira određeni proizvod i dodeljuje ocene. Oni proizvodi sa najvišom ocenom, slobodno mogu da okončaju u kanti za smeće.

Foto: youtube screenshot the fridge app